Θα φτάσει μέχρι τέλους και το εννοεί

Στήριξη για το γήπεδο (και) από τον Κοντονή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ εκφράζει τις αντιρρήσεις της ομάδας με τη μέθοδο που επιλέχθηκε, αλλά καταλήγει σε απόλυτη συμπόρευση με τον Σταύρο Κοντονή, παρά το υψηλό κόστος για την ομάδα. Ανάμεσα στις γραμμές του κειμένου της ανακοίνωσης, η Ενωση καθιστά σαφές πως θέλει να φτάσει μέχρι τέλους δίχως να υπολογίζει το όποιο κόστος, προκειμένου να καταφέρει τον στόχο της.
Το «μέχρι τέλους» για την ΑΕΚ σημαίνει κάθαρση. Απαλλαγή του ποδοσφαίρου από τα εγκληματικά στοιχεία που λυμαίνονται τον χώρο και γεννούν βία με τις συμπεριφορές τους. Από την ΑΕΚ αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τις επόμενες κινήσεις τους, που πλέον θα αφορούν το πρωτάθλημα και τη συμμετοχή της ομάδας. Είναι γνωστό πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε συνεννόηση με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, αλλά και με κάθε άλλη υγιή δύναμη, που θέλει να βρει λύσεις για την κάθαρση.
Συν τοις άλλοις, στην ΑΕΚ εκτιμούν πως αν και υπάρχει κόστος για την ομάδα από την απόφαση του Κοντονή, στο στόχαστρο τίθεται κατά κύριο λόγο η ΕΠΟ. Το πιο διεφθαρμένο κομμάτι του ποδοσφαίρου, δέχεται τεράστιο πλήγμα και είναι ξεκάθαρο πως τα προβλήματα είναι πολλά. Μόνο την οικονομική πτυχή αν αναλογιστεί κάποιος και τα έσοδα που θα χαθούν από τη ματαίωση της διοργάνωσης (τηλεοπτικό συμβόλαιο, εισιτήρια, χορηγούς), αντιλαμβάνεται τον οικονομικό στραγγαλισμό της ομοσπονδίας.
Ισως η σημαντικότερη παράμετρος είναι εκείνη που αφορά τη σχέση εμπιστοσύνης και εκτίμησης που υπάρχει ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Σταύρο Κοντονή. Ο Μελισσανίδης έχει κάνει συναντήσεις με τον Υπουργό, έχει ακούσει τις απόψεις του και πιστεύει πως είναι απόλυτα ειλικρινής στις τοποθετήσεις του περί κάθαρσης στο ποδόσφαιρο και δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο που να κρύβεται από πίσω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X