Δεύτερη μέρα με 4/5 και η...διακοπή

Παίρνεις την…κούπα και πας ταμείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ασχημο δεν το λες. Εδώ ολόκληρες ιστορίες στήνονται πάνω σε προβλέψεις στοιχήματος και οι φάπες πέφτουν βροχή. Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, το στοιχηματικό πρωτάθλημα του enwsi.gr πήγε εξαιρετικά με τέσσερις πετυχημένες προβλέψεις στις πέντε. Και θα μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα, αν δεν μας τα χάλαγε ο Κοντονής. Βλέπετε, με τον χαμό που υπήρξε χθες πήγαν στράφι και οι περισσότερες προβλέψεις των συντακτών, που είχαν εστιάσει πάνω στο ματς της ΑΕΚ.

Η Παρασκευή έχει ξανά…ψωμί και οι προτάσεις μας είναι οι εξής:

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΡΟΜΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ GOAL GOAL (1,70)
Μπροστά πετούν …φωτιές, αλλά οι άμυνες (ψιλό)μπάζουν. Άρα είναι πολύ πιθανό να δούμε γκολ κι από τις δύο ομάδες

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΓΑΝΔΗ – ΛΕΟΥΒΕΝ              OVER 1,5 ΓΑΝΔΗ              (1,50)
Στο Βέλγιο η Γάνδη που θέλει το πρωτάθλημα, φιλοξενεί τη Λέουβεν και το να πετύχει δύο γκολ στο παιχνίδι προσφέρεται σε εξαιρετική απόδοση.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΚΑΒΑΣΑΚΙ – ΣΟΝΑΝ Καβασάκι να νικήσει και στα δύο ημίχρονα (3,70)
Ο άσος είναι φαβορί, αλλά δεν θα πάρω το 1,55. Ρισκάρω λίγο, όμως είναι σούπερ η απόδοση. Σοβαρότατη ομάδα η Καβασάκι απέναντι στη Σονάν που έχει χάσει 2-3 σημαντικούς παίκτες φέτος και βγάζει προβληματισμό. Εννοείται ότι ποντάρουμε λίγα… Στις 08:00 του Σαββάτου το ματς.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΡΟΜΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1 (2.10)

Η Ρόμα με Σπαλέτι άλλαξε προς το καλύτερο, η Φιορεντίνα δεν τα πάει καλά στα ντέρμπι και πάμε σε μια καλή στοιχηματική ευκαιρία για άσο στη Ρώμη.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ – ΓΚΡΙΣΜΠΙ Χ (3,30)

Βολεύονται και οι δυο με την ισοπαλία που νομίζω πως καλοπληρώνει κιόλας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΚΑΠΙΡΗΣ 91,12
2.ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 87,85
3.ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 78,21
4.ΤΣΙΛΗΣ 57,34
5.ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 34,31
* Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X