Ψάχνει λύση από τις «στημένες» μπάλες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, μεγαλύτερο ποσοστό από το 50% των τερμάτων που επιτυγχάνονται, προέρχονται από «στημένες» φάσεις. Στατικές μπάλες, εκτελέσεις κόρνερ, φάουλ ή ακόμα και πέναλτι, που δίνουν τη δυνατότητα σε μια ομάδα να βάζει πολλούς παίκτες στην περιοχή και να έχει πολλές ευκαιρίες για να χτυπήσει. Η ΑΕΚ το έχει κάνει κατ’ επανάληψη στα τελευταία ματς και ο Πογιέτ ποντάρει πολλά σε αυτόν τον τομέα.

Το γκολ του Βάργκας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν το τελευταίο δείγμα της εξαιρετικής δυνατότητας που έχει η ΑΕΚ στις στημένες φάσεις. Πριν από αυτό είχαν υπάρξει κι άλλες. Όπως στο ματς με τον ΠΑΟΚ, όταν και πάλι ο Βενεζουελάνος είχε εκμεταλλευθεί την αδυναμία της άμυνας να απομακρύνει και σκόραρε από κοντά. Γκολ από στατικές φάσεις έχουν μπει και στο 3-0 επί της Βέροιας από τον Αραβίδη, αλλά και από τον Πέκχαρτ στο ματς με τον Ηρακλή.

Αυτή τη δυνατότητα θέλει να εκμεταλλευθεί ο Πογιέτ και στην αποψινή αναμέτρηση. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα, που δίχως να διαθέτει τα πολλά ψηλά κορμιά, δουλεύει και έχει ικανότητες στις στημένες φάσεις. Στην τελευταία χθεσινή προπόνηση, ο τεχνικός της ΑΕΚ κράτησε αρκετή ώρα τους παίκτες του και δούλεψε σε αυτό το κομμάτι, προσδοκώντας πως μπορεί να βρει τουλάχιστον ένα γκολ με αυτόν τον τρόπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X