Ύμνοι Σκίμπε για Μάνταλο

Ο Σκίμπε στο ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χθες δεν αγωνίστηκε, ωστόσο, φαίνεται ότι έχει κερδίσει για τα καλά την εκτίμηση του Μίκαελ Σκίμπε. Ο λόγος για τον Πέτρο Μάνταλο, για τον οποίο ο προπονητής της Εθνικής μίλησε με τα καλύτερα λόγια μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ, το οποίο και παρακολούθησε μαζί με τον Κώστα Τσάνα.

«Ο Μάνταλος δεν αγωνίστηκε σήμερα και νομίζω πως είναι πολύ καλός παίκτης. Είμαι χαρούμενος από όσα είδα στα προηγούμενα παιχνίδια από αυτόν, πραγματικά παίζει πολύ καλά. Σήμερα είδα κάποιους Έλληνες ποδοσφαιριστές όμως αυτή την στιγμή πιστεύω πως ο Μάνταλος της ΑΕΚ είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής».

Για την εθνική ομάδα, ο Σκίμπε δήλωσε: «Είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω ότι θα φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα και δουλεύουμε για να πάμε καλύτερα από ό,τι τα τελευταία δυο χρόνια. Επίσης πιστεύω πως ήρθε η ώρα τόσο εγώ ως προπονητής, όσο και οι παίκτες να δείξουμε στους Έλληνες πως μπορούμε να τα πάμε καλύτερα από τα προηγούμενα χρόνια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X