Ο Ζντοβτς ξέρει να κερδίζει τον Άρη

Ο Ζντοβτς ξέρει να κερδίζει τον Άρη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη… μάχη της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη, στην Θεσσαλονίκη, πλησιάζει όσο κυλούν οι ώρες και άπαντες στο στρατόπεδο της Βασίλισσας είναι έτοιμοι ώστε να πάρουν το πολυπόθητο «διπλό».

Οι παίκτες είναι έτοιμοι να κάνουν το… καθήκον τους και να φύγουν από τη συμπρωτεύουσα με το θετικό αποτέλεσμα, το ίδιο έτοιμο, όμως είναι και το προπονητικό επιτελείο. Ο Γιούρι Ζντοβτς, άλλωστε, δεν αντιμετωπίζει για πρώτη φορά τον Άρη, ως προπονητής. Έχει τεθεί αντιμέτωπος, εκ νέου, με τους Θεσσαλονικείς και η εμπειρία του ήταν -άκρως- θετική.

Ως προπονητής του Ηρακλή, τη σεζόν 2005-06, το «ξανθό σκυλί» αντιμετώπισε τον Άρη στις 28 Ιανουαρίου του 2006, ένα χρόνο και ένα μήνα μετά την επίσκεψή του στο Αλεξάνδρειο, ως προπονητής της Βασίλισσας.

Τότε, λοιπόν, ο Ζντοβτς είδε τον Ηρακλή να παίρνει τη νίκη με 89-80 επί του Άρη, ο οποίος είχε στις τάξεις του παίκτες όπως ο Τέρελ Καστλ (που αργότερα φόρεσε και την φανέλα της ΑΕΚ), ο Νικολάι Πάντιους, ο Ράιαν Στάκ, ο Γιώργος Σιγάλας και ο νυν βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο του Άρη, Σάββας Καμπερίδης.

Την… ζημιά για τον Ηρακλή την είχε κάνει ο Νίκος Κούβελας με 23 πόντους (12/13 βολές).

Τώρα, ως προπονητής της ΑΕΚ ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την δεύτερη νίκη του, απέναντι στον Άρη. Πιο ποιοτικό ρόστερ από εκείνο του Ηρακλή διαθέτει, δίχως αμφιβολία, οπότε μένει να φανούν στην πράξη τα πάντα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X