Μετράει αντίστροφα για τη... μάχη

Νίκη πριν από τον... τελικό (17:00, LIVE WEB RADIO enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι προπονήσεις συνεχίζονται για την ΑΕΚ, η οποία μετρά αντίστροφα για το σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στον Άρη, στην Θεσσαλονίκη (28/02, 17:00), όπου ο στόχος που υπάρχει δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Οι προπονήσεις είναι καθημερινές και εντατικές. Για μία ακόμα ημέρα το πρόγραμμα περιελάμβανε παρακολούθηση βίντεο, όπου έγινε ενδελεχής ανάλυση του αντιπάλου, ενώ στη συνέχεια ο Ζντοβτς και οι παίκτες του προπονήθηκαν σε εντατικούς ρυθμούς. Το ευχάριστο για τον Σλοβένο προπονητή είναι πως όλοι οι παίκτες του έβγαλαν το πρόγραμμα, πλην φυσικά του Δημήτρη Κατσίβελη που βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης.

Η προετοιμασία για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής θα ολοκληρωθεί με μία προπόνηση το μεσημέρι του Σαββάτου και στη συνέχεια η Ένωση θα πετάξει για Θεσσαλονίκη, όπου και θα καταλύσει η αποστολή για τη σπουδαία αναμέτρηση του Αλεξανδρείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X