Η... φαρμακερή τρίτη φορά

Η... φαρμακερή τρίτη φορά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το σπουδαίο παιχνίδι με τον Άρη, στο Αλεξάνδρειο, την ερχόμενη Κυριακή (28/02, 17:00) συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, καθώς όλοι στο στρατόπεδο της Βασίλισσας έχουν κατανοήσει πλήρως τις απαιτήσεις της αναμέτρησης.

Το… πρόσφατο παρελθόν της ομάδας, άλλωστε, στα παιχνίδια της με τους Θεσσαλονικείς δίνει ένα επιπλέον κίνητρο, ώστε οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να οδηγήσουν την Βασίλισσα σε μία σημαντική νίκη από όλες τις απόψεις (βαθμολογία, ψυχολογία).

Τι εννοούμε; Πως στα δύο πρώτα παιχνίδια της φετινής σεζόν, σε Κύπελλο και πρωτάθλημα, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ήταν αυτή που πανηγύρισε τη νίκη. Στο παιχνίδι Κυπέλλου, που έγινε στο Αλεξάνδρειο, ο Άρης πήρε τη νίκη με 64-61, κόντρα σε μια ΑΕΚ που αγωνίστηκε δίχως τους Ντούσαν Σάκοτα, Μαρκ Κάρτερ και Δημήτρη Κατσίβελη, ενώ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, σε μία από τις πιο κακές εμφανίσεις -κατά γενική ομολογία- της ομάδας για φέτος, οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 74-83.

Τώρα, λοιπόν, έρχεται η τρίτη… μάχη των δύο ομάδων και όλοι στην ΑΕΚ βλέπουν το παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο ως μια ευκαιρία… εξιλέωσης. Η τρίτη φορά, λοιπόν, αναμένεται να είναι και η φαρμακερή…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X