"Κλειδωμένη" η ενδεκάδα αλλά...

Απαγορεύεται η ρίψη μπαζών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι δεδομένο πως ο Γκας Πογιέτ έχει διλήμματα ως προς το αγωνιστικό πλάνο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Όμως σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια ή και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τα διλήμματα αυτά, δεν αφορούν τα πρόσωπα της ενδεκάδας. Ο Ουρουγουανός τεχνικός όλα δείχνουν πως έχει καταλήξει στους… εκλεκτούς για το ντέρμπι. Η τετράδα της άμυνας θα είναι ίδια μ’ αυτή του προηγούμενου Σαββάτου με τον Ηρακλή. Ο Σιμόες, ο Γιόχανσον είναι δεδομένοι, το ίδιο και ο Βάργκας. Το ίδιο και ο Μπαρμπόσα με τον Αραβίδη στην επίθεση αλλά και τον Πέκχαρτ να κερδίζει την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Ωστόσο ο Πογιέτ ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το σχήμα. Αν δηλαδή θα διατηρήσει το 4-3-3 ή θα πάει σε μια διαφοροποίηση, με ένα 4-4-2. Σε κάθε περίπτωση πάντως, όποια και αν είναι η τελική απόφαση του Ουρουγουανού τεχνικού, η ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του, μπορεί να εφαρμόσει το πλάνο. Άλλωστε αυτό ήταν και ένα από κριτήρια των επιλογών που εκανε ο Πογιέτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X