Η προοπτική της επιστροφής στην ΑΕΚ, "κρατά" τον Ζουκουλίνι

"Η ΑΕΚ μου πρόσφερε τα πάντα, θα γυρίσω να βοηθήσω"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας σοβαρός τραυματισμός και ένα χειρουργείο, αποτελούν τις πιο σκληρές δοκιμασίες για την ψυχολογία ενός ποδοσφαιριστή. Πολλώ δεν μάλλον όταν προκύπτουν μόλις 23 μέρες μετά την μετακόμιση σε νέα ομάδα, με την προοπτική μιας καινούργιας αρχής. Όπως δηλαδή στην περίπτωση του Μπρούνο Ζουκουλίνι. Και η αλήθεια είναι πως η ψυχολογία του Αργεντινού μέσου “τσακίστηκε” από τον σοβαρό τραυματισμό του στο πόδι. Αν μάλιστα δεν υπήρχε η προοπτική της επιστροφής του στην ΑΕΚ για τα πλέι οφ και ενδεχομένως τον τελικό του κυπέλλου, ο Ζουκουλίνι θα ήταν εντελώς καταρρακωμένος. Κάτι που είχε φανεί και στο αποχαιρετισμό στα Σπάτα την προηγούμενη Τρίτη.

Ο Ζουκουλίνι πήγε στο προπονητικό κέντρο σε εξαιρετικά κακή ψυχολογική κατάσταση. Μάλιστα σε πολλές κουβέντες με τους συμπαίκτες του, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Όταν όμως πληροφορήθηκε πως ο Γκας Πογιέτ έχει μιλήσει ήδη με την Σίτι και θα τον περιμένει πίσω για τα πλέι οφ, τότε η ψυχολογία του Ζουκουλίνι άλλαξε. Άρχισε και πάλι να χαμογελά πλατιά και έφυγε για το αεροδρόμιο χαρούμενος. Η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική υπόθεση στην πορεία της αποθεραπείας μετά από σοβαρό τραυματισμό. Παίζει σημαντικό ρόλο. Και η προοπτική της επιστροφής στην ΑΕΚ, θα κρατήσει δυνατό τον Ζουκουλίνι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X