Ο κεραυνοβόλος "έρωτας" με τον Πέκχαρτ

Μαζί θα οδηγήσετε την ΑΕΚ στο "σεντόνι"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όταν η ΑΕΚ ξεκινούσε την αναζήτηση της στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για σέντερ, το όνομα του Τόμας Πέκχαρτ δεν ήταν πρώτο στην λίστα. Ο Γκας Πογιέτ βεβαίως τον γνώριζε τον Τσέχο φορ από την δεύτερη ομάδα της Τότεναμ. Χρειάστηκε να γίνουν πολλά και να κυλήσει σχεδόν ολόκληρος ο Γενάρης για να καταλήξει τελικά η ΑΕΚ στην απόκτηση του Πέκχαρτ. Όμως ο Ουρουγουανός τεχνικός όχι μόνο δεν απογοητεύτηκε από την επιλογή, αλλά σε χρόνο μηδέν ενθουσιάστηκε με την περίπτωση του Τσέχου. Και όχι άδικα.

Ο Πογιέτ είδε έναν σέντερ φορ που μοχθεί πολύ στο γήπεδο, που έχει τεράστια διάθεση να παίξει μπάλα, που γεμίζει την αντίπαλη περιοχή και που δίνει (επιτέλους) ύψος στην ΑΕΚ και αποτελεσματικότητα στις στημένες φάσεις. Και από την στιγμή που ο Τσέχος φορ ξόρκισε στην Θεσσαλονίκη και την κατάρα της αποχής από το σκοράρισμα, πλέον ο Πογιέτ ξέρει πως μπορεί να τον υπολογίζει. Βεβαίως ο Χρήστος Αραβίδης εξακολουθεί να είναι στα μάτια του τεχνικού της ΑΕΚ και για περισσότερους από έναν λόγους, ο πρώτος στη σειρά φορ της ομάδς. Αλλά με τον διεθνή Έλληνα επιθετικό στα άκρα, υπάρχει θέση σε κάποια ματς και για τον Πέκχαρτ στην κορυφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X