Ανεβαίνει ο Μπράουν, περιμένει πολλά ο Ζντοβτς

Ανεβαίνει ο Μπράουν, περιμένει πολλά ο Ζντοβτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εικόνα του Τζέι Κόβαν Μπράουν, στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Κηφισιά, στο ΟΑΚΑ, σκόρπισε.. χαμόγελα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, καθώς στο πρόσωπο του Αμερικανού γκαρντ ο Γιούρι Ζντοβτς βλέπει τον παίκτη που με την παρουσία του μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες ενός αγώνα.

Δεν είναι μόνο οι 8 πόντοι, τα 3 ριμπάουντ, αλλά και οι 4 ασίστ που κατέγραψε κόντρα στην ομάδα των βορείων προαστίων. Ο Αμερικανός έβγαλε αρκετή ενέργεια στο αμυντικό κομμάτι, πιέζοντας αρκετά και τον Γκίκα, αλλά και τον Ελ Αμίν στο κομμάτι της οργάνωσης.

Είναι δεδομένο πως στην αναμέτρηση που ακολουθεί κόντρα στον Άρη, στο Αλεξάνδρειο, σε ένα παιχνίδι που -εν πολλοίς- κρίνει την τρίτη θέση της βαθμολογίας, ο Ζντοβτς και οι συνεργάτες του περιμένουν ακόμα περισσότερα πράγματα, ιδίως από τη στιγμή που ο έμπειρος άσος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στον δεξιό ώμο (κάκωση).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X