Στο Αλεξάνδρειο έχει τον τρόπο να τους «εκτελεί»

Να περάσει από το… καμίνι (19:00 LIVE WEB RADIO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της ένα από τα πιο σπουδαία παιχνίδια της φετινής σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τον Άρη, τον άμεσο διεκδικητή της για την τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η Βασίλισσα θέλει να εδραιώσει την θέση της στην πρώτη τριάδα, περνώντας νικηφόρα από το Αλεξάνδρειο. Για να το καταφέρει θα πρέπει να έχει τους ηγέτες της σε καλή μέρα. Και ο Ντούσαν Σάκοτα είναι ένας από τους παίκτες στους οποίους θα βασίσει μεγάλο μέρος του επιθετικού κομματιού της ομάδας ο Γιούρι Ζντοβτς.

Και όχι άδικα, μιας και ο αρχηγός της Ένωσης έχει καλή… παράδοση στο συγκεκριμένο γήπεδο. Ιδίως, την περασμένη αγωνιστική περίοδο και στις τρεις επισκέψεις της ομάδας στην συμπρωτεύουσα, φρόντισε να «εκτελέσει» κάθε αμυντικό πλάνο των γηπεδούχων. Αυτό το μαρτυρούν και οι αριθμοί του, οι οποίοι φέρνουν ικανοποίηση και δείχνουν πως εάν ο αρχηγός βρεθεί σε ανάλογη βραδιά, τότε θα οδηγήσει την ΑΕΚ στη σπουδαία νίκη.

Οι αριθμοί του Ντούσαν Σάκοτα κόντρα στον Άρη, στο Αλεξάνδρειο:

Κανονική περίοδος
11 πόντοι (2/6 τρίποντα, 1/5 τρίποντα), 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 4 κερδισμένα φάουλ σε 30’01”

Play offs
17 πόντοι (3/5 δίποντα, 3/6 τρίποντα), 1 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κερδισμένα φάουλ σε 31’11”
19 πόντοι (4/4 δίποντα, 1/2 τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 7 κερδισμένα φάουλ, 1 κλέψιμο σε 27’24”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X