Άρχισαν οι παραιτήσεις στην ΕΠΣ Χαλκιδικής!

Άρχισαν οι παραιτήσεις στην ΕΠΣ Χαλκιδικής!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την παραίτησή του από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Χαλκιδικής υπέβαλε ο Ευστράτιος Ευγενίου που ήταν απλό μέλος, σέρνοντας το χορό της –αργά ή γρήγορα- ολοκληρωτικής κατάρρευσης της διοίκησης Βούλγαρη που στηρίζει και στηρίζεται από το σάπιο κατεστημένο του ελληνικού ποδοσφαίρου και το «σύστημα ΕΠΟ» των διοικήσεων Σαρρή και Γκιρτζίκη.

Στην προκειμένη περίπτωση φαίνεται ότι σε κάποιους υπάρχει και φιλότιμο και αποχωρούν μόνοι τους, ως όφειλαν.

Αντίθετα δηλαδή, με ό,τι πράττει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χαλκιδικής, Αργύρης Βούλγαρης, ο οποίος έχει γαντζωθεί στην καρέκλα του παρά τη συντριβή που υπέστη στην πρόσφατη Γ.Σ. της Ένωσής του, όταν το σύνολο σχεδόν των σωματείων καταψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό της χρονιάς και «καταδίκασαν» τα πεπραγμένα της διοίκησης.

Απόδειξη, η ανακοίνωση που εξέδωσε, που αποτελεί παραλήρημα και ένδειξη απίστευτου θράσους!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τον Ευστράτιο Ευγενίου θα ακολουθήσουν κι άλλες παραιτήσεις, καθώς ένας-ένας θα πηδάει από το καράβι που ήδη βουλιάζει.

Στο Δ.Σ. της ΕΠΣ Χαλκιδικής, εκτός του προέδρου, Αργύρη Βούλγαρη και του κ. Ευγενίου, συμμετέχουν και οι: Ευθυμιάδης Θωμάς (α’ αντιπρόεδρος), Γιουβανάκης Γεώργιος (β’ αντιπρόεδρος), Σαμαράς Γεώργιος (γενικός γραμματέας), Χούτας Στυλιανός (αναπλ. γεν. γραμματέας), Γιαννιώτας Χρήστος (ταμίας), Πελέκας Νικήτας, Ψηλογιάννης Αριστοτέλης, Κωνσταντάρας Αναστάσιος, Χρυσαϊδης Αθανάσιος (μέλη).

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X