Δικό της, αν παιχτεί στα ίσια... (VIDEO)

Δικό της, αν παιχτεί στα ίσια... (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βάζει… πλώρη για το παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη, στην Θεσσαλονίκη, σε μια αναμέτρηση η οποία θα κρίνει -σε πολύ μεγάλο βαθμό- την τρίτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Basket League.

Η Βασίλισσα προέρχεται από έξι διαδοχικές νίκες και δείχνει πως έχει μπει το νερό στ’ αυλάκι. Οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς βελτιώνονται παιχνίδι με το παιχνίδι και δείχνουν πως εάν παίξουν βάσει δυνατοτήτων θα φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα από την συμπρωτεύουσα. Κάτι που συνέβη, φυσικά και την περασμένη σεζόν απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, όταν οι συνθήκες ήταν… ήπιες.

Βλέπετε, κανείς δεν ξεχνάει την… ζούγκλα του τρίτου προημιτελικού των play off στο Αλεξάνδρειο, όπου άλλαξε την μοίρα της σειράς, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να παίρνει την πρόκριση. Στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής, λοιπόν, εάν όλα κυλήσουν ομαλά και παιχθεί επί ίσοις όροις η αναμέτρηση, τότε νικήτρια θα είναι -εκτός απροόπτου- η ΑΕΚ.

Περίτρανη απόδειξη το βίντεο του περσινού αγώνα του δευτέρου γύρου της κανονικής περιόδου, όταν η Ένωση επιβλήθηκε -πολύ εύκολα- του Άρη με 93-77.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X