Μπορεί να γίνει ο... μήνας του

Προετοιμασία ΑΕΚ: 9η ημέρα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Super League τον είδαμε αγωνιζόμενο τελευταία φορά στην βαριά ήττα με 4-0 στο Καραϊσκάκη στις 17 Οκτωβρίου 2015. Εκτοτε ο Ανταμ Τζανετόπουλος με τον Γκουστάβο Πογιέτ έμεινε εκτός ομάδας και στα επόμενα 16 ματς πρωταθλήματος μόλις 2 φορές κάθισε στον πάγκο. Στο Κύπελλο Ελλάδος αγωνίστηκε στις 17 Δεκεμβρίου σε όλο το ματς στο 90λεπτο της Λάρισας (0-5) και στα πιο δύσκολα (διπλά) ματς με Λεβαδειακό και Ηρακλή ήταν εκτός αποστολής. Εν ολίγοις έχει να παίξει πάνω από 2 μήνες σε επίσημο αγώνα.

Ομως, ο Φλεβάρης δεν αποκλείεται να είναι ο μήνας της επιστροφής για τον 21χρονο διεθνή σε όλα τα επίπεδα. Στις 4 Φεβρουαρίου η ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση με τον Ανταμ μέχρι το 2020 βάζοντας «τέλος» σε ένα σήριαλ, ενώ τώρα με τους Ζουκουλίνι – Μάνταλο – Κορδέρο εκτός για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ ξαναμπαίνει στο κάδρο. Και μένει να δούμε αν ο Ουρουγουανός του δώσει την ευκαιρία καθώς έχει αγωνιστεί ξανά στα χαφ ή επιλέξει έναν επιθετικογενή παίκτη (Βάργκας, Μπουονανότε) για να παίξει στον άξονα με τους Σιμόες – Γιόχανσον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X