Ετοίμαζε μέρες τον Πέκχαρτ ο Πογιέτ

Μαζί θα οδηγήσετε την ΑΕΚ στο "σεντόνι"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο τυχαία δεν ήταν η απόφαση του Πογιέτ να τοποθετήσει τον Τόμας Πέκχαρτ στο βασικό σχήμα. Αυτό που συζητιόταν εδώ και μέρες στα Σπάτα ήταν ότι ο 49χρονος τεχνικός είχε καταλήξει στο γεγονός ο Τσέχος στράικερ θα βρισκόταν για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα, απόφαση που πάρθηκε μετά το δίτερμα της Τετάρτης. Εκεί που μπορεί να έβαλε όπως συνηθίζει μπερδεμένες τις ομάδες, ωστόσο, είδε και έκρινε για τους παίκτες που θα ήταν έτοιμοι για έναν τέτοιο αγώνα. Μάλιστα, την σκέψη του ενθάρρυναν οι ενδείξεις που είχαν στην ΑΕΚ για τις κακές καιρικές συνθήκες και ο Πογιέτ ήθελε να είχε έναν ψηλό φορ στην περιοχή.

Πάντως, το θέμα είναι ότι ο Πογιέτ τον πιστεύει τον Πέκχαρτ και του το έχει πει. Το πιο σημαντικό είναι ότι τον βλέπει να ανεβαίνει μέρα με την ημέρα στις προπονήσεις, κάτι που παίζει μεγάλο ρόλο για τον νυν τεχνικό της ΑΕΚ. Και στον Πέκχαρτ μίλησε ο Πογιέτ, ο οποίος πάντως έχει καταρρίψει τον μύθο των τετ α τετ μια και καθημερινά έχει αρκετά με τους παίκτες του. Σε αυτό το τετ α τετ του ανέλυσε το τι θα ήθελε στο ματς.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X