"Τούρμπο" και στον βούρκο

"Τούρμπο" και στον βούρκο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το χθεσινό παιχνίδι στο Καυταντζόγλειο, λόγω των συνθηκών, δεν ήταν καθόλου εύκολο για κανέναν ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Πολύ περισσότερο όμως για έναν παίκτη όπως ο Μιχάλης Μπακάκης, που το μεγάλο του όπλο είναι η ταχύτητα και οι “κούρσες”. Μέσα στον βούρκο του Καυταντζογλείου, ήταν αδύνατον να γίνουν κούρσες. Όμως ο Μπακάκης, στο πρώτο του φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος στη βασική ενδεκάδα, έδειξε πως είναι παντός καιρού. Από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ, ανίκητος στα αμυντικά του καθήκοντα και με βοήθεια όσες φορές χρειαζόταν στην επιθετική λειτουργία.

Ο Μπακάκης έκανε την δουλειά του όπως την είχε ζητήσει ο Πογιέτ. Και πλέον “φορτσάρει” για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή. Άλλωστε αυτό το ματς ενδεχομένως να είναι το διαβατήριο και για να ξεκερδίσει ο Μπακάκης την μόνιμη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας της ΑΕΚ, αλλά ακόμα και την κλήση του ξανά στην εθνική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X