Και κατά της ΕΠΣ Κυκλάδων ο Γκιρτζίκης

Υποψήφιος για πρόεδρος της ΕΠΟ ο Γκιρτζίκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην κόντρα και με την ΕΠΣ Κυκλάδων ο Γκιρτζίκης. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μίλησε στην ιστοσελίδα sportcyclades.gr, λέγοντας ότι:  «Ως πρόεδρος της ΕΠΟ οφείλω να δέχομαι στο γραφείο μου όποιον μου ζητήσει μία συνάντηση. Έτσι και χθες με επισκέφθηκαν ο κ. Πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Φρέρης, μαζί με δύο συμβούλους, των οποίων τα ονόματα δε γνωρίζω –εσείς θα πρέπει να τους ξέρετε- (κ.κ. Φωτεινός και Παρίσης). Φυσικά από αυτή την συνάντηση δεν θα μπορούσε να λείψει ο κ. Καφτηράνης, ο οποίος έχει πάντα σωστές απόψεις και αγαπά το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες. Είπα ξεκάθαρα ότι η διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων έχει πάψει να αναγνωρίζεται από την ΕΠΟ από τις 17 Δεκεμβρίου, όπου βάσει καταστατικού θα έπρεπε να είχαν γίνει οι εκλογές, συνεπώς για εμάς δεν υπάρχει καμία διοίκηση.

Αυτά τα πράγματα που γίνονται στην ΕΠΣ Κυκλάδων, δεν γίνονται πουθενά αλλού… Σε καμία ένωση της Ελλάδας. Με την λογική αυτή ούτε εγώ και η διοίκηση της ΕΠΟ θα πρέπει να κάνουμε εκλογές τον ερχόμενο Οκτώβριο».

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ρωτήθηκε για τη συνέχεια:  «Συζητήσαμε και κάποια άλλα θέματα. Ήμουν ξεκάθαρος… Θα περιμένουμε την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου… Εγώ δεν είμαι δικαστής, αλλά είναι ξεκάθαρο και άποψη μου ότι οι εκλογές θα έπρεπε να έχουν γίνει από τον Δεκέμβριο. Είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση που συμβαίνει για πρώτη φορά. Πλέον το διαιτητικό δικαστήριο που αποτελείται από “αρεοπαγίτες δικαστές” και ανήκει στην ΕΠΟ θα αποφασίσει σύντομα».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X