Επενδύεις πάνω του

Επενδύεις πάνω του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρά το γεγονός ότι διαφωνώ με αρκετές αποφάσεις που έχει πάρει ως τώρα ο Γκουστάβο Πογιέτ ως προς τη διαχείριση του ρόστερ, δεν μπορώ να μην παραδεχθώ ότι ως επί το πλείστον το αποτέλεσμα τον δικαιώνει. Άρα όταν ένας προπονητής δικαιώνεται από το αποτέλεσμα, είναι δεδομένο ότι χαρακτηρίζεται ως επιτυχημένος. Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το …ταμείο γίνεται πάντα στο τέλος της χρονιάς και όχι στα μέσα του Φλεβάρη. Τα δείγματα όμως που έχουμε παρακολουθήσει από τον Ουρουγουανό τεχνικό, αναμφισβήτητα κρίνονται ως θετικά, αφού έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα σύνολο που παίζει για το αποτέλεσμα και συνήθως πετυχαίνει τον στόχο του. Αυτό δηλαδή που αναζητά φέτος η ΑΕΚ.

Υπάρχει βέβαια και η άλλη πλευρά. Αυτή που υποστηρίζει ότι η ομάδα δεν ικανοποιεί τους φιλάθλους με το θέαμα που προσφέρει, άρα αυτομάτως δεν είναι θελκτική για ένα μέρος του κόσμου. Θα συμφωνήσω ως προς το ότι είναι ιδανικό για κάθε φίλαθλο να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα να συνδυάζει νίκες με εκπληκτικό ποδόσφαιρο. Αυτό όμως φέτος στην ΑΕΚ δεν θα το δούμε. Δεν γίνεται να το δούμε. Όταν μια ομάδα ακόμα και τέτοιου επιπέδου, βρίσκεται δύο χρόνια στις χαμηλές κατηγορίες και επιστρέφει στη Super League, δεν είναι δυνατόν να έχεις απαίτηση να συνδυάζει το θέαμα με το αποτέλεσμα. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ. Δεν έγιναν άλλωστε και οι κινήσεις στις μεταγραφικές περιόδους που προηγήθηκαν, οι οποίες να προμηνύουν ότι θα δούμε κάτι τέτοιο.

Πρωταρχικός στόχος της Ένωσης φέτος θα πρέπει να είναι το αποτέλεσμα και μετά το θέαμα, όσο κι αν αυτό δε συνάδει με την επιθυμία όλων όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο. Είναι όμως η πραγματικότητα. Η ΑΕΚ πρέπει να πάρει αποτέλεσμα με κάθε (νόμιμο εννοείται) τρόπο έτσι ώστε να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, από τη συμμετοχή στις οποίες θα αυξήσει τα έσοδά της. Για τον στόχο αυτό ο Γκουστάβο Πογιέτ είναι ιδανικός και απόλυτα επιτυχημένος ως τώρα. Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι, αν στον συγκεκριμένο προπονητή δοθεί η δυνατότητα να αποκτήσει 3-4 παίκτες υψηλού επιπέδου, μπορεί να δημιουργήσει μια ομάδα που να συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Γι’ αυτό και πιστεύω ότι η ΑΕΚ πρέπει να επενδύσει στον Πογιέτ, στις γνώσεις του και στις επαφές του. Όταν λέμε βέβαια να επενδύσει δεν εννοούμε μόνο να του ανανεώσει το συμβόλαιό στο τέλος της σεζόν, αλλά να του παράσχει όλα εκείνα τα εχέγγυα που θα του δώσουν τη δυνατότητα να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X