Σταματιάδης σε Νικολάου: "Ευχαριστούμε για όλα"

Σταματιάδης σε Νικολάου: "Ευχαριστούμε για όλα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δημοσίευση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο έφορος του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, Κώστας Σταματιάδης, μετά την επιτυχημένη εγχείρηση του αθλητή του χάντμπολ, Δημήτρη Στούμπη, στον χιαστό του αριστερού του ποδιού, ευχαρίστησε τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, Λάκη Νικολάου, για τις υπηρεσίες που προσφέρει αφιλοκερδώς στην Ενωση όλα αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά η δημοσίευση του:

«Τέλος καλό όλα καλά . Και πως να μην είναι όταν έχεις Λάκη Νικολάου . Άραγε πόσα σου χρωστάμε σαν ΑΕΚ ρε συ Λάκη ; Μόνο εγώ μπορώ να σκεφτώ στα 11 χρόνια που ασχολούμαι με την Ερασιτεχνική , δεκάδες περιπτώσεις . Αφιλοκερδώς πάντα . Σε ευχαριστούμε για όλα . Και δεν μιλάω για μένα . Μαζί με τον Νίκο τον Πανταζη με έχετε μεγαλώσει. Δημήτρης Στουμπης λοιπόν και μόλις άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στα γήπεδα . Πιο δυνατός και καλύτερος από πριν . Καλό απόγευμα από το Ιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι , αντέχουμε συνεχίζουμε . ΑΕΚαρα για πάντα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X