Το δίλημμα (ξανά) στη μεσαία γραμμή

Γκουστάβο, αυτός είναι ο εκλεκτός σου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όταν ο Γκας Πογιέτ έφτιαχνε το αγωνιστικό πλάνο για το ματς με τον Ολυμπιακό, είχε τον Σιμόες, τον Ζουκουλίνι, τον Γιόχανσον και τον Μάνταλο, για μόλις τρεις θέσεις στην τριάδα της μεσαίας γραμμής. Υπό κανονικές συνθήκες κάποιος θα έπρεπε να μείνει στον πάγκο. Τελικά ο Πογιέτ αποφάσισε να προωθήσει τον Μάνταλο σε ρόλο αριστερού εξτρέμ και έτσι προσπέρασε το δίλημμα. Στο ματς με τον Ηρακλή, δεν πρόκειται να γίνει κάτι ανάλογο. Αφενός διότι η ιδέα με τον Μάνταλο εξτρέμ δεν δούλεψε στο ντέρμπι, αφετέρου πρόκειται έτσι κι αλλιώς για ματς με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Επομένως το… δίλημμα για τον Πογιέτ επιστρέφει και μάλιστα… δριμύτερο. Θεωρητικά η θέση του Μάνταλου είναι “κλειδωμένη” καθώς έχει έναν δημιουργικό ρόλο, που κανείς άλλος δεν μπορεί να τον αναλάβει. Και μένει ο Σιμόες, ο Ζουκουλίνι και ο Γιόχανσον, να διεκδικούν τις δυο άλλες θέσεις στην τριάδα της μεσαίας γραμμής. Με οποιαδηποτε πρόβλεψη, να είναι παρακινδυνευμένη. Παρόλο που ο Γιόχανσον έδειξε και στο ντέρμπι κουρασμένος αλλά ο Ζουκουλίνι μόλις ήρθε στην ομάδα από ένα διάστημα που έκανε μόνο προπονήσεις και έχει παίξει σερί 90άλεπτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X