Ο Κύρκος με τα χίλια πρόσωπα (VIDEO)

Στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ο παρατηρητής διαιτησίας, Δημήτρης Κύρκος εμφανίστηκε να έχει δεχθεί επίθεση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ωστόσο, αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος, αλλά και το video που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο από το a-sports.gr, δείχνουν πως τα πράγματα δεν ήταν και τόσο άγρια, όπως εμφανίστηκαν στο φύλλο αγώνα.

Προκαλεί πολλές απορίες το γεγονός πως ενώ ο Κύρκος κατήγγειλε μια άνευ προηγουμένου επίθεση, δεν προσπάθησε να επικοινωνήσει με κανέναν από τους αξιωματούχους του αγώνα. Δεν ζήτησε προστασία, αλλά παρέμεινε ατάραχος στη θέση του. Στο ημίχρονο της αναμέτρησης μάλιστα, είχε και χαλαρή κουβεντούλα με τον Μελισσανίδη, δίχως να δείχνει…σοκαρισμένος από όσα είχαν συμβεί.

Λίγο μετά βέβαια, πήγαινε στα αποδυτήρια και υπαγόρευε στον Καλογερόπουλο όσα υποτίθεται πως είχαν συμβεί. Νομικοί κύκλοι που έχουν ήδη αναλάβει την υπόθεση, εξέφραζαν πάρα πολλές επιφυλάξεις για το κατά πόσο είναι νόμιμη η αναγραφή στο φύλλο αγώνα της δήλωσης Κύρκου, αφού ο διαιτητής κανονικά αναφέρει στο φύλλο αγώνα όσα υπέπεσαν στην αντίληψή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X