Το μεγαλύτερο λάθος

Το μεγαλύτερο λάθος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάει το ντέρμπι… Τελείωσε και μαζί πρέπει να τελειώσουν και οι πανηγυρισμοί. Δεν λέω, από τη μία στις τάξεις των φιλάθλων είναι λογικό να συζητείται ακόμα και σήμερα η δικαιότατη νίκη επί του Ολυμπιακού, αλλά από την άλλη όσο παραμένει η …επίδραση του νέκταρ της επιτυχίας, ειδικά στους ποδοσφαιριστές, τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος για γκέλα. Υπάρχει κόσμος που λέει “δε με ενδιαφέρει τι θα γίνει από εδώ και στο εξής. Τον Ολυμπιακό ήθελα να κερδίσει η ΑΕΚ και τίποτα περισσότερο, αφού τα πάντα κρίνονται πλέον στα πλέι οφ”.

Διαφωνώ κάθετα με τη συγκεκριμένη άποψη. Δεν τελειώνει τίποτα με μια νίκη, ακόμα κι αν είναι κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο. Ναι μεν τα πάντα κρίνονται στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ, αλλά έστω κι ένας επιπλέον βαθμός στην ειδική βαθμολογία που θα προκύψει, ενδεχομένως στο τέλος να παίξει τον ρόλο του και να κρίνει την τελική θέση που θα καταλάβει η ομάδα.

Επίσης οι μεγάλες ομάδες δε στέκονται ποτέ στη μία νίκη, αλλά μάχονται για τίτλους, γι’ αυτό και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ οφείλουν να ξεχάσουν άμεσα τα όσα συνέβησαν το Σάββατο και συγχρόνως με τις “μάχες” του πρωταθλήματος, πρέπει να επικεντρωθούν στην προσπάθεια κατάκτησης του κυπέλλου. Αν πετύχουν αυτό τον στόχο θα δικαιούνται να πανηγυρίζουν για όσο χρονικό διάστημα θέλουν, αφού όντως θα έχουν πετύχει έναν από τους βασικούς στόχους της φετινής σεζόν. Αν όμως μείνουν στη νίκη επί του Ολυμπιακού τότε το “στοίχημα” θα έχει χαθεί.

Υ.Γ: Χθες είχα την ευκαιρία να δω με πολλά ριπλέι, όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι. Πιο σίγουρος πια από ποτέ κατέληξα στο συμπερασμα ότι όντως ο Καλογερόπουλος έκανε λάθος. Ένα λάθος. Δεν έδωσε το πέναλτι στην κλωτσιά του Μαζουακού πάνω στον Ζουκουλίνι. Κατά τ’ άλλα όλες οι αποφάσεις του ήταν σωστές και θα πρέπει να του αποδωθούν τα εύσημα γιατί σε πολύ δύσκολες φάσεις, ήταν εκεί που έπρεπε και αποφάσισε σωστά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X