Αυτοί που βάζουν... ζόρια στον Πογιέτ

Αυτοί που βάζουν... ζόρια στον Πογιέτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια από τις ζόρικες αποφάσεις, ίσως η πιο ζόρικη, που πήρε ο Γκας Πογιέτ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ήταν η η επιλογή του τερματοφύλακα. Δεν ήταν διόλου εύκολο να αφήσει εκτός τον Γιάννη Ανέστη, ο οποίος ήταν ακρογωνιαίος λίθος του νικηφόρου σερί που είχε κτίσει η ΑΕΚ. Άλλωστε το παραδέχθηκε ο Ουρουγουανός μετά την λήξη του ντέρμπι, πως ήταν πολύ δύσκολο να πάρει αυτή την απόφαση. Όμως η εμφάνιση του Μπαρόχα ήταν εξαιρετική και κράτησε το μηδέν. Εκείνο πάντως που φάνηκε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είναι πως η ΑΕΚ έχει καταφέρει να διαθέτει δυο εξαιρετικά ποιοτικούς και σ’ απόλυτο βαθμό ετοιμότητας τερματοφύλακες. Κάτι που αποτελεί μια τεράστια πολυτέλεια που ελάχιστες ομάδες, όχι στην Ελλάδα, αλλά στην Ευρώπη διαθέτουν. Προφανώς είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται στα Σπάτα με τον προπονητή τερματοφυλάκων. Άλλωστε γι αυτό και ο πρώτος που έτρεξε να αγκαλιάσει ο Πογιέτ μετά την λήξη του ντέρμπι, ήταν ο Κώστας Καμπόλης.

Μάλιστα το ακόμα πιο εντυπωσιακό, είναι πως οι δυο τερματοφύλακες της ΑΕΚ, παρόλο που δίνουν μια σκληρή μάχη για την θέση του βασικού, είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά. Χαρακτηριστικό είναι πως μολις ολοκληρώθηκε η προθέρμανση για το χθεσινό ντέρμπι, ο Ανέστης που θα έμενε στον πάγκο, αγκάλιασε τον Μπαρόχα που θα έπαιζε βασικός, προκειμένου να τον εμψυχώσει. Ενώ μετά την λήξη του ματς, οι δυο τερματοφύλακες πανηγύρισαν αγκαλιά στα αποδυτήρια.

Βεβαίως η αλήθεια είναι πως, όπως αποδείχθηκε και στο ντέρμπι, ο Πογιέτ θα έχει πλέον εξαιρετικά δύσκολη δουλειά, στην επιλογή τερματοφύλακα. Έχει στην διάθεση του δυο ισάξιους πορτιέρο, που μπορούν με την ίδια ευκολία να κρατήσουν όρθια την ΑΕΚ σε κάθε ματς. Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν ήταν το ζεστό χειροκρότημα των οπαδών της Ένωσης και στον Μπαρόχα και στον Ανέστη, κατά την διάρκεια της προθέρμανσης. Η θέση του τερματοφύλακα θα είναι ένας πονοκέφαλος για τον Πογιέτ. Αλλά ένας πονοκέφαλος ευχάριστος, που κάθε προπονητής θέλει να έχει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X