Επαιξε ΑΕΚ και πληρώθηκε

Μόνο αγάπη και φιλάκια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνήθως, λένε πως τα ντέρμπι πρέπει να τα αποφεύγεις στοιχηματικά, καθώς είναι δύσκολο να προβλέψεις αποτέλεσμα. Ο Τάσος πάντως, κατάφερε να βρει την πιο σωστή επιλογή από τη χθεσινή αναμέτρηση της ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό και να βγει νικητής. Όχι μόνο συνέχισε τις επιτυχίες του, αλλά ήταν και ο μόνος στο στοιχηματικό πρωτάθλημα του enwsi.gr που βρήκε τον δρόμο προς το ταμείο. Ο Καπίρης χάθηκε στα βάθη τους Τουρκίας, ο Βογιατζάκης την έπαθε από τους κοντοχωριανούς του, ο Τσίλης πάτωσε στην Αγγλία, ο Καζαντζόγλου ακόμα περιμένει γκολ από τον Ζλάταν.
Η Κυριακή πάντως είναι διαφορετική μέρα, η ατζέντα της Interwetten γεμάτη με πλούσιες προσφορές και οι προτάσεις μας είναι οι εξής:

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Χ2 (1.70)
Ματς που ο Μάντζιος δεν τα χανει κ περιμένει να πάρει βαθμό. Ο Παναιτωλικός στην μετα-Βιγιαφάνες εποχή δυσκολεύεται.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΤΟΤΕΝΑΜ Χ 3,30
Ματς κορυφής στην Πρέμιερ Λιγκ. Νομίζω πως είναι ασφαλής επιλογή το goal, αλλά εγώ θα πάρω το ρίσκο του Χ που πιστεύω πως θα έρθει από την εξαιρετική Τότεναμ, κόντρα στην ισχυρή έδρα της Σίτι.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΠΑΟΚ – ΗΡΑΚΛΗΣ Over 2,5 (2,05)
Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ θα νικήσει και γενικά περιμένω γκολ. Ο Ηρακλής είναι “τίμια” ομάδα, αλλά έχει περιορισμένες αντιστάσεις αμυντικά και βγάζει κούραση το τελευταίο διάστημα. Ταυτόχρονα η προσθήκη του Λεοζίνιο του δίνει ποιότητα στην επίθεση, κάτι που ευνοεί το over. Βλέπω σκορ 2-1 ή 3-1.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1 (2,10)

Οι γηπεδούχοι έχουν καταφέρει να αντιστρέψουν την κατάσταση υπέρ τους και να εμφανίζουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο ειδικά στην έδρα τους. Εύκολα ή δύσκολα πιστεύω ότι θα πάρουν το “τρίποντο”.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΝΙΣ – ΜΑΡΣΕΙΓ 2 (2,50)

Γειτονικό ντέρμπι, η Μαρσείγ είναι εξαιρετική μακριά από το Βελοντρόμ και με πληγωμένο εγωισμό από την ήττα από την Παρί. Και η Νις είναι χωρίς Μπεν Αρφά.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 89,5
2.ΚΑΠΙΡΗΣ 86,7
3.ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 71,79
4.ΤΣΙΛΗΣ 57,85
5.ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 33,54
* Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X