Ο εξαιρετικός και τα κέρδη

Ο εξαιρετικός και τα κέρδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει μία ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League, επικρατώντας της Καβάλας, εκτός έδρας, σε μια αναμέτρηση στην οποία οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς είχαν ως εφαλτήριο την πιεστική άμυνά τους, που κράτησε πολύ χαμηλά τους Μακεδόνες.

Στη νέα νίκη της «Βασίλισσας» έπαιξαν πολλά πράγματα ρόλο. Από τη μία η πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά (55 πόντοι παθητικό), από την άλλη η παρουσία παικτών που έπαιξαν τον δικό τους ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης.

Ας δούμε έναν προς έναν τους παίκτες της Ένωσης:

Νώντας Παπαντωνίου: Έχει αρπάξει από τα… μαλλιά κάθε ευκαιρία που του δίνεται από τον Ζντοβτς. Για ένα ακόμα παιχνίδι έβγαλε ενέργεια και απέδειξε πως είναι μια υπολογίσιμη μονάδα για το ρόστερ της Ένωσης.

Ντούσαν Σάκοτα: Όποτε χρειάστηκε ο αρχηγός φώναξε «παρών» και έβαλε τα σουτ. Δεν ήταν… εντυπωσιακός, όμως είχε ουσία και αυτό μέτρησε στο παιχνίδι της Καλαμίτσας. Βρίσκει τον εαυτό του και αυτό έχει σημασία.

Μαλίκ Χέρστον: Εντυπωσιακός. Ο Αμερικανός ήθελε μια τέτοια εμφάνιση ώστε να πάρει τα πάνω του και κόντρα στην Καβάλα την βρήκε. Αποτελεσματικός στην επίθεση, έβγαλε ενέργεια και δείχνει πως αναμένεται να είναι ο Χέρστον που όλοι περιμένουν να δουν στην ομάδα.

Μίλαν Μιλόσεβιτς: Για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν ο… πιστός στρατιώτης Μίλαν. Έδωσε τις μάχες του, τις περισσότερες τις κέρδισε και πλέον είναι αξιόπιστος επιθετικά, κάτι που τον κάνει ακόμα πιο σημαντικό στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ.

Λουκάς Μαυροκεφαλίδης: Δεν έπιασε πολύ υψηλά στάνταρ, όμως όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί. 9 πόντοι και 9 ριμπάουντ σε μία ακόμα… μέρα στο γραφείο για τον «Big Lou» που ακόμα και όταν δεν φορτσάρει είναι (υπερ)πολύτιμος.

Μαρκ Κάρτερ: Στην άμυνα είναι ο κλασσικός καλός Κάρτερ. Πίεση στη μπάλα, πίεση στο αντίπαλο γκαρντ και πολλά οφέλη. Στην επίθεση δεν είναι τόσο αποτελεσματικός, όμως είναι φανερό πως θέλει ένα καλό παιχνίδι για να… ξεκλειδώσει!

Τζέι Κόβαν Μπράουν: Φανερά επηρεασμένος από τον τραυματισμό του στον ώμο δεν έμεινε για πολύ στο παρκέ (μόλις 5’40’’). Από βδομάδα αναμένεται να είναι στο 100% και να προσφέρει πραγματικά στην ομάδα.

Ζήσης Σαρικόπουλος: Αγωνίστηκε λίγο, δεν μπορεί να κριθεί. Παίρνει, πάντως, τις ευκαιρίες του και δεν θα αργήσει η ώρα να έχει και αυτός τη… στιγμή του!

Δημήτρης Κατσίβελης: Πολύ μεγάλο κέρδος η εμφάνισή του. Βγάζει… τσαμπουκά και αποκτά αυτοπεποίθηση ενόψει συνέχειας. Έβαλε τα σουτ, έκανε δουλειά και σε άλλους τομείς (οργάνωση-άμυνα) και αποκτά κι αυτός ρόλο στο rotation του Ζντοβτς.

Γιάννης Καλαμπόκης: Τέτοια παιχνίδια τα έχει φάει με το… κουτάλι, οπότε είναι δεδομένη η προσφορά του. Βάζει τα σουτ, προσφέρει στο οργανωτικό κομμάτι και έχει συνέπεια απ’ τις λίγες. Πραγματικά πολύ σημαντικό γρανάζι της μηχανής της Βασίλισσας.

Δημήτρης Μωραϊτης: Απλώς βρέθηκε στην αποστολή. Δεν έπαιξε δευτερόλεπτο.

Δημήτρης Μαυροειδής: Ήταν τέτοια η μορφή του αγώνα, αλλά και η απόδοση των Μαυροκεφαλίδη-Μιλόσεβιτς, που δεν χρειάστηκε η παρουσία του σε μεγάλο βαθμό. Κόντρα στον Απόλλωνα, πάντως, είναι δεδομένο πως θα έχει σημαντικό ρόλο.

Γιούρι Ζντοβτς: Περνάει στοιχεία της φιλοσοφίας του και αυτό φαίνεται όσο περνούν οι αγώνες. Ο Σλοβένος έχει δουλέψει πάρα πολύ στην άμυνα και αυτό φαίνεται. 49 πόντοι από τον Κόροιβο, 55 από την Καβάλα και η ΑΕΚ κάνει μια πολύ μεγάλη πρόοδο στο κομμάτι της άμυνας. Η συνέχεια δείχνει όλο και καλύτερη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X