Μπλάνκο: «Να νικήσει η ΑΕΚ μου»

Η ΑΕΚ ήταν η «Ιθάκη» του (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ισμαελ Μπλάνκο δεν ξεχνά. Και μιλάει για το σημερινό ντέρμπι με συγκινητικά λόγια για την ΑΕΚ, την οποία θέλει να δει νικήτρια. Αναλυτικά τι είπε ο Μπλάνκο στην εφημερίδα «Goal»:

Για το ότι με δικό του γκολ πήρε η ΑΕΚ την τελευταία νίκη επί του Ολυμπιακού: «Πέρασε τόσος καιρός; Φυσικά και το θυμάμαι το ματς. Τελευταίο λεπτό. Μοναδικό συναίσθημα. Κάθε μου γκολ το πανηγυρίζω, αλλά κόντρα στον Ολυμπιακό είχε άλλη αίσθηση. Ελπίζω να τα καταφέρουμε και πάλι όπως τότε».

Για το αήττητο του Ολυμπιακού: «Και λοιπόν; Στα ντέρμπι δεν παίζουν ρόλο αυτά. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Στο ΟΑΚΑ μάλιστα με τον κόσμο στο πλευρό της μπορεί τα πάντα».

Για το αν έχει δει φετινούς αγώνες της ΑΕΚ: «Βλέπω τα γκολ όταν τα δείχνουν τα αργεντίνικα κανάλια. Είδα και τις ειδήσεις για τις μεταγραφές των συμπατριωτών μου, του Μπουονανότε και του Σουκουλίνι».

Σχετικά με το αν τους γνωρίζει: «Προσωπικά όχι, αλλά σαν ονόματα φυσικά. Είναι καλοί παίκτες. Αυτό που μετράει είναι να κάνουν πάντα το καλύτερο για την ομάδα».

Ενώ για το αν παρακολουθήσει το ματς μέσω ίντερνετ: «Θα το προσπαθήσω. Θα μάθω όμως ό,τι γίνει. Πιστεύω στη νίκη. Πάντα πιστεύω στη νίκη. Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ κι ο κόσμος της αξίζει τα πάντα. Είναι απίστευτη η ατμόσφαιρα που δημιουργεί. Μη με ρωτάτε αγωνιστικές λεπτομέρειες, δεν ξέρω πολλά. Αυτό που θέλω είναι να νικήσει η ΑΕΚ μου…».

Όσο για τα μελλοντικά του σχέδια: «Τώρα είμαι στο Εκοαδόρ, έχω συμβόλαιο ως τον Δεκέμβριο, αλλά ευχαρίστως θα γύριζα στην ΑΕΚ. Με έχει σημαδέψει αυτή η ομάδα. Λατρεύω την Ελλάδα, οπότε γιατί όχι;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X