Μανωλόπουλος στο enwsi.gr: «Μέρα με τη μέρα η ΑΕΚ γίνεται καλύτερη» (VIDEO)

Μανωλόπουλος στο enwsi.gr: «Μέρα με τη μέρα η ΑΕΚ γίνεται καλύτερη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ έδωσε μαζικά -και δυναμικά- το παρόν στην εκδήλωση του enwsi.gr για τα τρία χρόνια λειτουργίας του site, αλλά και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ο άμεσος συνεργάτης του Γιούρι Ζντοβτς, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ήταν ένα από τα… λαμπερά πρόσωπα που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

«Είναι πολύ σημαντικό που το enwsi.gr κλείνει 3 χρόνια. Εύχομαι να γίνουν πολύ περισσότερα. Είναι πολύ σημαντικό ομάδες σαν την ΑΕΚ να υποστηρίζονται από site σαν το δικό σας. Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση, όλα ήταν πολύ ωραία και πολύ οικογενειακά και εύχομαι αυτό να γίνεται κάθε χρόνο», είπε αρχικά, ενώ για την «Βασίλισσα» τόνισε πως «θεωρώ ότι μέσα απ’ όλα τα προβλήματα που είχαμε φέτος μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι και θα γινόμαστε πιο ανταγωνιστικοί και θεωρώ πως έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X