Αραβίδης στο enwsi.gr: «Στα δικά μας… πόδια η νίκη»

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέρυσι «πάγωσε» το Καραϊσκάκη με το γκολ του. Ένα γκολ που αν δεν ήταν ο Καλογερόπουλος, το χέρι του Χάρα και η… κακιά τύχη της ΑΕΚ στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ θα είχε φέρει την πρόκριση.

Ο Χρήστος Αραβίδης είναι ένα παιδί που δούλεψε πολύ για να φτάσει εδώ. Μπορεί να μην έχει το ταλέντο άλλων παικτών, αλλά έχει στοιχεία που τον κάνουν αναντικατάστατο με όποιον προπονητή και ας ήταν φέτος στην ΑΕΚ, ενώ κλήθηκε και παίζει βασικός και στην Εθνική Ελλάδας.

Όλα αυτά λένε πολλά για τον Χρήστο Αραβίδη που στην εκδήλωση του enwsi.gr δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Και κατέθεσε την άποψη του τονίζοντας «Το φετινό παιχνίδι είναι κάτι το διαφορετικό σε σχέση με τα περσινά ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, όπως κάναμε και πέρυσι. Το ότι είναι αήττητος ο Ολυμπιακός προσωπικά εμένα δε με ενδιαφέρει καθόλου. Εγώ κοιτάζω το πως θα πάρω τους τρεις βαθμούς με την ομάδα μου. Το αν θα νικήσουμε είναι στα δικά μας χέρια, στα δικά μας πόδια κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Σίγουρα θα θέλαμε να πάμε αήττητοι σε όλο το πρωτάθλημα. Κάτι τέτοιο δε συμβαίνει και δε μπορεί να συμβεί. Προς το παρόν εμείς κοιτάμε να βελτιώνουμε πράγματα καθημερινά, τα οποία θα μας φανούν χρήσιμα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Κοιτάξαμε τι έφταιξε στο προηγούμενο παιχνίδι και θα είναι σίγουρα ευχάριστο το να μπορέσουμε να νικήσουμε το Σάββατο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X