"Αυτό το ματς είναι για ...άνδρες"

Τρέλανε μας κι άλλο Γκουστάβο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκάθαρος. Αποφασισμένος και έτοιμος για την αναμέτρηση που περιμένει όλος ο κόσμος της ΑΕΚ. Ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε στο novasports.gr και έστειλε …μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του για το πως θα πρέπει να παρουσιαστούν αύριο στο ΟΑΚΑ:

“Συμφωνώ με την άποψη ότι τέτοιοι αγώνες είναι για “άνδρες”. Νομίζω όμως ότι τόσο ο προπονητής όσο και οι παίκτες πρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για να είναι έτοιμοι μέσα στο παιχνίδι. Τώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα το τι θα βγει εξαρτάται και από τη μέρα. Το θέμα νοοτροπίας όμως και το πως θα μπουν οι παίκτες στο γήπεδο γι’ αυτό το ματς δε χρειάζεται να το ενισχύσουμε γιατί όλοι περιμένουν πως και πως να παίξουν σε μια τέτοια αναμέτρηση”.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός αφήνει πίσω του την ήττα από τον Ατρόμητο και όπως τονίζει, δεν προτίθεται να κάνει σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα, στο ματς με τους “ερυθρόλευκους”:

“Προσωπικά η ήττα που είχαμε στο τελευταίο ματς δεν με προβληματίζει. Αυτά συμβαίνουν άλλωστε στο ποδόσφαιρο. Ξέρουμε ότι δεν παίξαμε καλά. Το είπαμε άλλωστε. Στα ντέρμπι δεν έχει σημασία το προηγούμενο παιχνίδι αλλά η μέρα του ντέρμπι. Δεν θα έχουμε ιδιαίτερες αλλαγές στην ενδεκάδα και θα παίξουν όσοι είναι σε καλύτερη κατάσταση. Εμείς σεβόμαστε τον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας για να γίνουμε η πρώτη ομάδα που θα τους νικήσει φέτος”.

 

Για την μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία και το κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη του αγώνα ο Πογιέτ τόνισε:

Έχω μια αρχή. Πιστεύω ότι βαθμολογικός πίνακας συνήθως δε λέει ψέματα. Οι ομάδες που είναι κάτω απ’ τον πρώτο θέλουν πάντα να τον νικήσουν κι έτσι κι εμείς θα μπούμε στο γήπεδο μόνο για να νικήσουμε”.

Ο προπονητής της ΑΕΚ θέλησε να εξηγήσει και στους φίλους της ομάδας πως περιμένουν οι ποδοσφαιριστές του το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

“Ίσως υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι οι ποδοσφαιριστές σκέφτονται τα συμβόλαια, ή τα αυτοκίνητα, ή τα σπίτια. Οι επαγγελματίες όμως ποδοσφαιριστές ζουν για τέτοια παιχνίδια. Μας δίνει μεγάλη χαρά ο κόσμος που θα έρθει για να μας στηρίξει και θέλουμε να του πούμε ότι αυτοί που θα παίξουν θα θέλουν να κερδίσουν με κάθε τρόπο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X