Όλα... ανοικτά για την ενδεκάδα

Τους ...πέθανε μέχρι να τους τσεκάρει όλους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρει ο Γκας Πογιέτ για ένα ντέρμπι σαν το αυριανό απέναντι στον Ολυμπιακό, έτσι κι αλλιώς είναι περίπλοκες. Και όπως όλα δείχνουν, κάποιες εξ αυτών θα ληφθούν την τελευταία στιγμή. Ο Ουρουγουανός τεχνικός στην σημερινή τελευταία προπόνηση, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και δεν φανέρωσε ούτε… δείγμα σκέψης του. Όπως συνέβη και στις δυο προηγούμενες προπονήσεις. Τα ανοικτά ζητήματα για το σχήμα του ντέρμπι, είναι ουκ ολίγα. Σχεδόν σ’ όλες τις γραμμές. Για παράδειγμα στο κέντρο της άμυνας, ο Λαμπρόπουλος, ο Άρθο και ο Κολοβέτσιος διεκδικούν τις δυο θέσεις. Με τους δυο πρώτους πάντως, να φαίνεται να έχουν προβάδισμα.

Οι μεγάλοι γρίφοι πάντως, μπαίνουν στη μεσαία γραμμή. Εκεί πραγματικά όλα είναι ανοικτά. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιός εκ των Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλο ή Ζουκουλίνι, θα μείνει στον πάγκο. Χωρίς να είναι και βέβαιο, πως δεν θα παίξουν και οι τέσσερις, με τον Μάνταλο να προωθείται λίγο περισσότερο και να παίρνει θέση στα άκρα της επίθεσης. Ανοικτό είναι ακόμα και το ενδεχόμενο να “πειράξει” λίγο ο Πογιέτ το 4-3-3 και να διαμορφώσει λίγο διαφορετικά ως προς την διάταξη στη μεσαία γραμμή. Με τον Μάνταλο να παίζει ως… δεκάρι. Αλλά ενδεχομένως μια τέτοια απόφαση, θα εξαρτηθεί από το αν θα παίξει ο Μπαρμπόσα ή όχι. Πάντως πολλές από τις αποφάσεις για το σχήμα, ο Πογιέτ ακόμα τις… μελετά και θα τις πάρει πιθανότατα την τελευταία στιγμή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X