Συνταγή που κερδίζει... δεν αλλάζει

Το σχέδιο για την περιφέρεια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πορεία της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, καθώς προ των πυλών είναι πλέον η αναμέτρηση με την -ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα- Καβάλα, στο κλειστό της Καλαμίτσας (13/02, 17:00), όπου μόνος στόχος είναι η νίκη.

Όπως στα Τρίκαλα, έτσι και κόντρα στον Κόροιβο η «Βασίλισσα» είχε στη σύνθεσή της τους Δημήτρη Κατσίβελη κια Νώντα Παπαντωνίου, ως οι μόνοι «καθαροί» play maker της ομάδας του Γιούρι Ζντοβτς. Κάτι το οποίο θα συμβεί και στο παιχνίδι με την Καβάλα το ερχόμενο Σάββατο.

Ο Ταουρίν Γκριν αναμένεται στη χώρα μας τις επόμενες μέρες, όμως ντεμπούτο -καλώς εχόντων των πραγμάτων- θα κάνει την Πέμπτη, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Πάτρα (18/02, 19:00). Μέχρι τότε, όμως, η… πετυχημένη συνταγή του Ζντοβτς στα τελευταία παιχνίδια δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε κόντρα στην ομάδα του Στιβ Γιατζόγου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X