"Στο ντέρμπι θα δείξουμε τι πραγματικά αξίζουμε"

"Στο ντέρμπι θα δείξουμε τι πραγματικά αξίζουμε"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη δύναμη του κόσμου ποντάρει πολλά ο Μιχάλης Μπακάκης για να καταφέρει η ΑΕΚ να νικήσει τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα όσα τόνισε ο διεθνής άσος στο novasports.gr.

“Περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια γιατί ξέρουμε ότι θα έχει πολύ κόσμο το γήπεδο. Το κίνητρο θα είναι μεγάλο, αφου οι ποδοσφαιριστές πάντα περιμένουν αυτά τα ματς για να δείξουν τι πραγματικά αξίζουν. Πιστεύουμε ότι μετά απ’ αυτό το μεγάλο ντέρμπι θα είμαστε σε θέση να χαρούμε για τη νίκη μας και τους τρεις βαθμούς”, τόνισε αρχικά ο διεθνής αμυντικός και συνέχισε:

“Αυξάνεται η αυτοπεποίθησή μας όταν μαθαίνουμε ότι ο κόσμος εξαντλεί τα εισιτήρια. Μας δίνουν ένα επιπλέον κίνητρο. Όπως και στο περσινό ματς κυπέλλου περιμένουμε πολύ κόσμο στις εξέδρες για να μας δώσει ώθηση να πάρουμε τη νίκη”.

Για το αήττητο των “ερυθρόλευκων” και για το κίνητρο που έχει η ΑΕΚ να το “σπάσει”, ο Μπακάκης ανέφερε:

“Δεν σκεφτόμαστε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει ακόμα ήττα. Εμας κοιτάζουμε μόνο τη δική μας ομάδα και πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς ώστε να αποδείξουμε ότι είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα”.

Η Ένωση προέρχεται από ήττα στο Περιστέρι, αλλά ο Μιχάλης Μπακάκης πιστεύει ότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα θα πεισμώσει ακόμα περισσότερο τους παίκτες του Δικεφάλου:

“Έχουμε πεισμώσει από την ήττα στο Περιστέρι. Είχαμε εννιά στα εννιά πριν το ματς αυτό, στο οποίο δεν είχαμε καλή απόδοση. Αυτό το γεγονός μας δίνει ένα παραπάνω κίνητρο για να αποδείξουμε ότι το ματς αυτό ήταν μια μικρή παρένθεση στην προσπάθειά μας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X