Αυστηρή προειδοποίηση για νέες προκλήσεις

Αυστηρή προειδοποίηση για νέες προκλήσεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι μνήμες είναι νωπές. Το περυσινό παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, σημαδεύτηκε από επεισόδια που προκλήθηκαν σε σημαντικό βαθμό από την αλγεινή συμπεριφορά των Περέϊρα και Κασάμι (κυρίως αυτών) και το κακό δεν άργησε να γίνει. Ακόμα και φέτος στη Λεωφόρο, υπήρξαν πολλές προκλητικές συμπεριφορές που φούντωσαν την τεταμένη ατμόσφαιρα και οδήγησαν σε νέο κύκλο επεισοδίων. Γι’ αυτό και οι χθεσινές συστάσεις του Κοντονή, περιλάμβαναν και αυτό το κομμάτι.
Ο Υπουργός κατέστησε σαφές προς τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού, πως δεν θα γίνουν αποδεκτές συμπεριφορές που γεννούν βία και μπορούν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Ηταν πολύ φανερό, πως δεν θα επιτραπούν καταστάσεις που θα φέρουν ένταση και θα ηλεκτρίσουν την κατάσταση, δημιουργώντας ακραίες συνθήκες και πυροδοτώντας τη βία, ενώ ζήτησε από τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους με σχολαστικότητα.
Ξεκάθαρο μήνυμα υπήρξε και προς την πλευρά της ΑΕΚ. «Απομονώστε αυτούς τους λίγους που δημιουργούν τα επεισόδια. Τους ξέρετε, μπορείτε να τους βρείτε και να τελειώνετε με τη βία», είπε προς τους Ενωσίτες υπεύθυνους. Για σήμερα πάντως υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση (στις 9.30 π.μ.) στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκου Τόσκα, του Σταύρου Κοντονή, του Διευθυντή της Γ.Α.Δ.Α. και του Διευθυντή της Διεύθυνσης κατά της Αθλητικής Βίας. Αντικείμενο της σύσκεψης είναι ο αποτελεσματικότερος σχεδιασμός της συνολικής στρατηγικής απέναντι στο φαινόμενο της βίας στους αγωνιστικούς χώρους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X