Πογιέτ: «Ισως κάνει καλό η ήττα αυτή στο μέλλον»

Εικόνες από το Ατρόμητος - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το νικηφόρο σερί της ΑΕΚ σταμάτησε και ο Γκουστάβο Πογιέτ σχολίασε ότι αυτό το αποτέλεσμα δεν αποκλείεται να κάνει καλό στην ομάδα στα επόμενα παιχνίδια.

Ο Ουρουγουανός είπε χαρακτηριστικά: «Είναι κρίμα ο τρόπος που χάσαμε. Δεν υπάρχει κάτι για να πούμε. Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον Ατρόμητο, έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Στο πρώτο 45λεπτο δεν έγινε κάτι, οι τερματοφύλακες δεν έπιασαν την μπάλα. Ξέραμε ότι θα κρινόταν το ματς στο ένα γκολ. Ή θα το βάζαμε εμείς, αλλά το έβαλε ο Ατρόμητος και κέρδισε το ματς. Μετά εμείς προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε. Δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που παίζαμε, δεν είχαμε την απόδοση που είχαμε. Δεν ήταν θέμα τακτικής, αλλά διάθεσης και δύναμης. Ίσως να αποβεί καλό για το μέλλον. Δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε, δεν στείλαμε την μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα. Θα ψάξουμε και άλλες εναλλακτικές.

Για την μεταχείριση Μπουονανότε, τον θεωρείται ικανό για βασικό ή για αλλαγή; Ηταν η μεταγραφή του καλοκαιριού.

«Δεν ήμουν το καλοκαίρι εγώ εδώ. Υπολογίζω τους παίκτες που ήταν στον πάγκο κανονικά πάντως».

Σχόλιο για τους νέους παίκτες;

«Ο Ζουκουλίνι ήταν παρών, έκανε καλή εμφάνιση σε δύσκολο παιχνίδι. σίγουρα ο Τόμας θέλει ευκαιρίες, έχει καιρό να παίξει ποδόσφαιρο. Πρέπει να του δώσουμε ευκαιρίες για να βρει το γκολ».

Κουρασμένη είναι η ομάδα;

«Δεν θέλω να πω δικαιολογίες. Δεν θέλω να πω ότι έχουμε ατυχίες ή φταίνε οι διαιτητές. Χάσαμε ένα δύσκολο ματς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X