Μετά από 50 ημέρες

"Το σκέφτομαι για να μείνω στην ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την πρώτη του εμφάνιση ο Μπρούνο Ζουκουλίνι έδειξε ότι αποτελεί παίκτη κλάσης. Και ότι μπορεί να δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Σήμερα στο Περιστέρι το πιο πιθανό είναι ο 23χρονος Αργεντίνος χαφ να αποτελέσει τον αντί- Σιμόες και να παίξει ως κόφτης ενώ στο «Καυτανζόγλειο» είχε αγωνιστεί ως εσωτερικός μέσος. Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στη θέση μετά τις 19 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους.

Είχε μπει αλλαγή στο 84′ στη νίκη 3-0 της Μίντλεσμπρο εκτός έδρας κόντρα στην Μπράϊτον. Βέβαια, η προηγούμενη ομάδα του Ζουκουλίνι έπαιζε 4-2-3-1 και ο άσος της ΑΕΚ είχε τότε παρτενέρ μπροστά από τα στόπερ. Αντίθετα σήμερα στο 4-3-3 του Πογιέτ αναμένεται να είναι αυτός που θα αναλάβει και να παίρνει την μπάλα από τους κεντρικούς αμυντικούς αλλά και να κόβει τις επιθέσεις των παικτών του Ατρομήτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X