Εικόνες από το ΑΕΚ - Λαύριο

Το φετινό πρωτάθλημα είναι σε πλήρη εξέλιξη, όπως και η προσπάθεια της ΑΕΚ για κατάκτηση της τρίτης θέσης της βαθμολογίας, όμως όλοι στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο φροντίζουν και για το –ευρωπαϊκό– αύριο της ομάδας, ώστε να τεθεί επί τάπητος σταδιακά ο προγραμματισμός της νέας σεζόν.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, λοιπόν, η Ένωση θα συμμετάσχει στο Champions League, το οποίο θα είναι υπό τη σκέπη της FIBA. Μαζί με την «Βασίλισσα» θα βρίσκονται και ο Άρης, αλλά και ο ΠΑΟΚ, συμπληρώνοντας το… παζλ των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.

Όσον αφορά την ΑΕΚ, τα πράγματα είναι απλά. Η FIBA έδειξε εξ αρχής πως θέλει να έχει στη νέα διοργάνωση την ομάδα και έτσι η «Βασίλισσα» αναμένεται να είναι μία από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα διοργάνωση. Αυτό είναι δεδομένο, λαμβάνοντας υπόψιν το πλάνο του Μάκη Αγγελόπουλου για την ομάδα, αλλά και τη διάθεση που υπάρχει για επενδύσεις.

Από εκεί και πέρα, η Ένωση αναμένεται να είναι μία από τις ομάδες-κράχτες της διοργάνωσης και να δώσει την απαιτούμενη αίγλη, αλλά και ώθηση στη νεοσύστατη διοργάνωση προκειμένου να αναδειχθεί και να «συστηθεί» στον κόσμο ως η νέα μεγάλη διοργάνωση του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X