Δίωξη στον Παναθηναϊκό για… διαρροή

«Ας μας δικάσει ο Ολυμπιακός»!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το είδαμε και αυτό: Να ασκείται πειθαρχική δίωξη όχι για κάποια ανακοίνωση ή κάποια δημόσια δήλωση στα ΜΜΕ, αλλά για… διαρροή μέσω κύκλων!

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, με την ιδιότητα του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, την οποία και παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ομοσπονδίας προκειμένου να απολογηθεί με την κατηγορία των δημόσιων δυσμενών κρίσεων κατά των ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων.

Η –κατά Σιμιτζόγλου- δυσφήμιση, αφορά τη διαρροή από πλευράς Παναθηναϊκού στις 29 Ιανουαρίου, αναφορικά με τον ορισμό του διαιτητή Παπαδόπουλου στον αγώνα με τον Πλατανιά.

Είναι προφανές ότι ο κος Σιμιτζόγλου δεν έχει ενημερωθεί σωστά, καθώς στην πειθαρχική του δίωξη αναφέρεται σε «ανακοίνωση» του Παναθηναϊκού, ενώ ανακοίνωση δεν υπήρξε ποτέ! Υπήρξε μόνο μια διαρροή μέσω κύκλων η οποία και καταγράφηκε από το ρεπορτάζ.

Εκτός βέβαια αν έχουμε άλλο ένα επεισόδιο, παρόμοιο με αυτό που έγινε με ΑΕΚ και Μελισσανίδη! Δηλαδή να ζήτησε η ΕΠΟ και ο Γκιρτζίκης την άσκηση πειθαρχικής δίωξης και να μην αποτελεί πρωτοβουλία του Σιμιτζόγλου! Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ζήτησε να ελεγχθεί πειθαρχικά ο Μελισσανίδης για μια… ατάκα του σε εκδήλωση της Aegean στα… μπουζούκια!!!

Η επίμαχη διαρροή του Παναθηναϊκού για τον ορισμό του Παπαδόπουλου στο ματς με τον Πλατανιά, ανέφερε τα εξής:

«Ένα από τα… πουλέν της ΚΕΔ επέλεξε προσωπικά ο Κύρος Βασάρας να διαιτητεύσει τον αγώνα μας στα Χανιά. Είναι ο γνωστός… αετομάτης που μετέτρεψε το επιθετικό φάουλ παίκτη του Ολυμπιακού στον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, σε φάουλ και αποβολή του Κυριακίδη αλλάζοντας όλη τη ροή του αγώνα των δύο ομάδων στο Φάληρο».

Στην πειθαρχική του δίωξη, ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, αναφέρει:

«Ο υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για ανακοίνωση που εξέδωσε στις 29/1/2016. Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3, 25 παρ. 1, 4, 7 τελευταίο εδάφιο του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 10-6-2015, σε συνδυασμό με τα άρθρα 1, 2, 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο όπως αυτός ψηφίστηκε και ισχύει από 25/6/2015».

Ο Παναθηναϊκός απειλείται με πρόστιμο τουλάχιστον 20.000 ευρώ και με υποχρέωση να ανακαλέσει την… διαρροή των κύκλων του!

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X