"Το σκέφτομαι για να μείνω στην ΑΕΚ"

"Το σκέφτομαι για να μείνω στην ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ΑΕΚ και μετά το τέλος του δανεισμού του άφησε ο Μπρούνο Ζουκουλίνι, μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ TV:

«Βλέπω αρκετό ποδόσφαιρο. Βλέπω και το ελληνικό. Η ΑΕΚ μου άρεσε από πριν. Ήξερα και τον Πογιέτ. Ήταν εύκολο να έρθω. Το σκέφτομαι για το μέλλον…», ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα του Αργεντινού, ο οποίος πάντως δεν έδωσε λύση για το πως προφέρεται το όνομά του:

«Ακούγεται ως… Ζ, αλλά το προφέρω ως… Σ. Άρα υπάρχει το μπέρδεμα ακόμα»!

Για την δική του αγωνιστική κατάσταση υποστήριξε:

«Μέσα στο 2016 δεν είχα παίξει παιχνίδι. Ειμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα σήμερα και όπως με υποδέχθηκε η ομάδα και οι συμπαίκτες μου. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Ξερω ότι την επόμενη εβδομάδα, αλλά και τις επόμενες έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Έρχομαι με όρεξη και ελπίζω να βοηθήσω όσο μπορώ».

Για τους συμπατριώτες του που έχουν ήδη περάσει από την ΑΕΚ ανέφερε:

«Γνωρίζω προσωπικά τους Πελετιέρι και Σάχα. Ξέρω και τον Σκόκο. Ξέρω ότι ήταν εδώ. Έχω δει παιχνίδια όταν ήταν εδώ. Ελπίζω να ακολουθήσω την παράδοση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X