"Άρεσε" στο ντεμπούτο του ο Ζουκουλίνι

"Άρεσε" στο ντεμπούτο του ο Ζουκουλίνι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ έκανε στο Καυτανζόγλειο ο Μπρούνο Ζουκουλίνι κι όπως ήταν αναμενόμενο έστρεψε πάνω του όλα τα βλέμματα. Ο Αργεντινός μέσος μπήκε “μουαδιασμένα” στον αγωνιστικό χώρο, αλλά όσο περνούσε η ώρα τόσο περισσότερο ανέβαζε στροφές, φανερώνοντας αρκετά από τα χαρακτηριστικά στοιχεία του παιχνιδιού του, τα οποία άλλωστε έκαναν τον Πογιέτ να πιέσει για την απόκτησή του.

Ο Ζουκουλίνι έδειξε ότι διαθέτει ταχύτητα στο παιχνίδι του, γεγονός που τον βοήθησε να συμμετέχει στις αντεπιθέσεις που έβγαζε η ΑΕΚ, ενώ κάλυπτε εξαιρετικά τον χώρο όταν βρισκόταν σε θέση άμυνας. Λόγω της ταχύτητάς του λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ, όταν στο 45ο λεπτό πήρα τη μπάλα λίγο μετά τη μεσαία γραμμή, έτρεξε αρκετά μέτρα κι αφού σήκωσε το κεφάλι και δεν είδε ελεύθερο συμπαίκτη του, αποφάσισε να τελειώσει μόνος του τη φάση. Ο τερματοφύλακας του Ηρακλή όμως είχε προλάβει να βγει έγκαιρα, κλείνοντάς του το οπτικό πεδίο προς την εστία.

Η ΑΕΚ έχει να κερδίσει πολλά από έναν παίκτη “box to box” όπως είναι ο Αργεντινός άσος. Βλέπει γήπεδο, παίζει με τη μία και δεν …κρύβεται όταν η μπάλα βρίσκεται στα πόδια των συμπαικτών του. Αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία που έδειξε ο “Ζούκου” στο ματς με τον Ηρακλή, στο οποίο ήταν απολύτως λογικό να μην εμφανίσει το πραγματικό του αγωνιστικό πρόσωπο, αφού βρίσκεται μόλις λίγα 24ωρα στη χώρα μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X