Με εννέα απουσίες ο Ηρακλής κόντρα στην ΑΕΚ

Με εννέα απουσίες ο Ηρακλής κόντρα στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πολλά προβλήματα και δίχως τις δύο μεταγραφές του (Μοντέιρο, Λεοζίνιο) ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει ΑΕΚ, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να μην έχει στη διάθεσή του τους Περόνε, Ρομάνο, Λάζαρ, Στάμου, Μπαρτολίνι, Κάσσο και Ζαμπάζη.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Ηρακλής:

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και τελείωσε πριν από λίγη ώρα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει του αυριανού επαναληπτικού προημιτελικού αγώνα για το Κύπελλο, με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στημένες φάσεις, με τα προβλήματα για τον προπονητή μας να είναι δυστυχώς πολλά. Κι αυτό γιατί εκτός των γνωστών τραυματιών Λάζαρ, Ρομάνο, Περόνε και Στάμου, ο Νίκος Παπαδόπουλος θα στερηθεί των υπηρεσιών του ανέτοιμου Κάσσου, του νεαρού Ζαμπάζη που κλήθηκε στην Εθνική Νέων, ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα ακούει στο όνομα Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, ο οποίος αντιμετώπισε όλο το προηγούμενο διάστημα ένα μικρό πρόβλημα στους προσαγωγούς και γι’ αυτό το λόγο προτιμήθηκε να προφυλαχτεί για να αποφορτιστεί και να είναι διαθέσιμος στα επόμενα παιχνίδια.

Στα θετικά, συγκαταλέγεται η «παρθενική» συμμετοχή στην αποστολή του νέου μεταγραφικού αποκτήματος, Βασίλη Καραγκούνη.

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή της αυριανής αναμέτρησης, η οποία αποτελείται από 20 παίκτες, που είναι οι εξής:

Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Περνίς, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Τσότρας, Αβραμίδης, Καραγκούνης, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Λουκίνας, Πασάς, Τσιλιανίδης, Αμαραντίδης, Μπουλούτ, Βέλλιος, Καλφούντζος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X