"Ενα γρήγορο γκολ θέλουμε με ΑΕΚ, αν δεν μας πιστεύουν ας μην έρθουν στο γήπεδο"

"Ενα γρήγορο γκολ θέλουμε με ΑΕΚ, αν δεν μας πιστεύουν ας μην έρθουν στο γήπεδο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για όλους και για όλα μίλησε ο Νίκος Πουρτουλίδης, ενώ μίλησε και για την ρεβάνς της Πέμπτης κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο μετά το 4-1 του ΟΑΚΑ.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Libero Fm 107,4»:

Για το βραβείο που κατέκτησε αυτός και οι συμπαίκτες του: «Ηταν κάτι ωραίο. Το περιμέναμε πως θα ερχόντουσαν τα βραβεία αυτά. Μας έφερε ευχάριστες μνήμες και είναι η επιβράβευση κόπων πολλών ανθρώπων. Επεσε πολύ δουλειά και πέρυσι και φέτος. Γίνανε τρομερές θυσίες για να πετύχει και να επιστρέψει».

Για τη φετινή χρονιά: «Και οι ήττες είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Η μεγάλη επιτυχία έχει να κάνει με το γεγονός πως αρκετοί αμφιβάλλαν αν θα μπορέσει να αντέξει αυτό το ρόστερ. Χθες ήμασταν παράδειγμα στην εκδήλωση για όλους. Ο Ηρακλής στέκεται με άνεση στην μεγάλη κατηγορία και κοιτάξει ολοένα και ψηλότερα. Ο Ηρακλής είναι παράδειγμα για όλους».

Για τις δυσκολίες της κατηγορίας: «Εγώ και πέρυσι που ήμασταν στη Β” Εθνική, ήθελα να πάμε τελικό. Και φέτος θέλουμε. Αλλά μη ξεχνάμε πως πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Η εύκολη λύση θα ήταν να φύγουν όλοι και να έρθουν όλοι. Ο κόσμος να είναι σίγουρος πως δεν είμαστε ευχαριστημένοι εκεί που είμαστε. Δεν είναι το ταβάνι του Ηρακλή η 10η και η 9η θέση. Ο Ηρακλής γιγαντώνεται στα δύσκολα και θα πάει πιο ψηλά.

Για την απόδοσή του: «Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου. Δεν έχω δώσω όσα θα ήθελα. Το ξέρω, το αντιλαμβάνομαι και το καταλαβαίνω».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Οποιος δεν πιστεύει από τον κόσμο ας μην έρθει στο γήπεδο. Οποιος από τους παίκτες επίσης δεν το πιστεύει, ας μην παίξει. Εμείς αποδείξαμε πως μπορούμε και θα το αποδείξουμε και πάλι. Ξέρω την ομάδα, ξέρω την καρδιά και τον εγωισμό που έχουμε ως παίκτες. Θα παρουσιαστούμε δυνατοί, τώρα το τι θα γίνει δεν το ξέρει κανείς. Θα είναι όμως διαφορετικό παιχνίδι συγκριτικά με τα προηγούμενα. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Θέλουμε ένα γρήγορα γκολ και όλα γίνονται. Θα παλέψουμε κάθε φάση».

Για την κούραση και το πόσο επηρεάζει: «Η κούραση είναι κάτι λογικό. Ηρθαμε από άλλη κατηγορία και παίξαμε 40 παιχνίδια. Για παράδειγμα εγώ έχω παίξει σε τρία χρόνια 120 παιχνίδια. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Είναι πολλά όμως που παίζουν ρόλο. Μόνο σε αυτό το μήνα βγάλαμε εννιά παιχνίδια. Δεν είναι εύκολλο. Είναι λογικό ως ένα σημείο να έχει κουραστεί η ομάδα».

Για τις θυσίες του: «Ολα αυτά τα χρόνια δεν μου έχει χαριστεί τίποτα. Παλεύω συνέχεια. Φέτος τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελα. Δεν είχα το ρυθμό και δεν εκμεταλλεύτηκα τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν. Εγώ και όταν δεν παίζω είμαι δίπλα στην ομάδα και παλεύω με άλλους τρόπους να βοηθήσω. Εγώ έχω αποδείξει τι αξίζω.

Για την αγκαλιά με τον Σπύρο Παπαθανασάκη στο παιχνίδι με τη Ξάνθη:«Δεν θα ήθελα να πω κάτι, ήταν κάτι που αφορούσε εμένα και τον πρόεδρο».

Για τα αποδυτήρια: «Εμείς δεν παραπονιόμαστε. Από εμάς δεν θα βγει τίποτα. Είμαστε καλά δεν έχουμε παράπονο. Ξέρουμε σε τι καιρούς ζούμε και στηρίζουμε την ομάδα με στοχό να προχωρήσουμε».

Για τη βαθμολογική συγκομιδή του Ηρακλή: «Θα μπορούσαμε να έχουμε 2-3 βαθμούς παραπάνω, αλλά είχαμε και το κακό ξεκίνημα. Σκοπός μας είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους να περάσουμε όσες ομάδες είναι από πάνω μας».

Για τη δήλωση του Νίκου Παπαδόπουλου πως θα τον ήθελε για βοηθό του: «Σίγουρα είναι κάτι που δεν συνηθίζεται να ακούγεται. Ο κόουτς βλέπει κάτι σε μένα και με ωθεί στο να γίνω βοηθός του όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο. Εγώ με τον κόουτς μιλάω πάντα στη γλώσσα της αλήθειας. Για την ώρα ούτε καν σκέφτομαι να γίνω προπονητής. Το ποδόσφαιρο είναι το πάθος μου μακάρι να είχα να παίξω άλλα δέκα χρόνια. Δεν μπορώ να με φανταστώ έξω από αυτά».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X