Γρίφος το αγωνιστικό πλάνο

Κλικ από την πρεμιέρα των Σουκουλίνι και Πέκχαρτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ένα ματς που είναι κυπέλλου και που από το πρώτο παιχνίδι υπάρχει η παρακαταθήκη ενός σκορ πρόκρισης, το αγωνιστικό πλάνο του Γκας Πογιέτ έτσι κι αλλιώς αποτελεί γρίφο. Πολλώ δε μάλλον, όταν στα δεδομένα μπαίνουν και τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, που ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν τα πήρε στην αποστολή για να κάνουν τουρισμό στην Θεσσαλονίκη. Ο Πογιέτ οπωσδήποτε στο ματς με τον Ηρακλή θα κάνει αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα. Όταν στο πρώτο παιχνίδι ήθελε να πάρει ένα σκορ πρόκρισης, έκανε πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα. Τώρα που έχει το 4-1 στις βαλίτσες, ενδεχομένως να κάνει και περισσότερες. Το ερωτηματικό είναι ο Σουκουλίνι και ο Πέκχαρτ.

Ο Πογιέτ θέλει να έχει έτοιμο τον Αργεντινό μέσο για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, καθώς θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Σιμόες. Ως εκ τούτου θα του δώσει χρόνο συμμετοχής για να βρει ρυθμό. Ενδεχομένως και φανέλα βασικού. Τον Πέκχαρτ επίσης σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει. Αλλιώς θα του επέτρεπε να ταξιδέψει στην πατρίδα του για να μαζέψει πράγματα και… οικογένεια και να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση. Τον κράτησε Αθήνα όμως και τον έβαλε και στην αποστολή. Από εκεί και πέρα, θα γίνουν οι καθιερωμένες αλλαγές στην τετράδα της άμυνας. Ενδεχομένως και στα άκρα της επίθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X