Το «τούρμπο» παίρνει μπρος τον Φλεβάρη

Το «τούρμπο» παίρνει μπρος τον Φλεβάρη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετρά 5 συμμετοχές (περίπου 400 αγωνιστικά λεπτά) από την ημέρα που γύρισε στην αγωνιστική δράση, μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό. Ο Μιχάλης Μπακάκης έχει πάρει μπρος, βρίσκει χώρο μέχρι στιγμής μόνο στο Κύπελλο και το «κιτρινόμαυρο τούρμπο» έχει βάλει… πλώρη να επιστρέψει για τα καλά στην βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ.

Την Πέμπτη στο Καυταντζόγλειο ο 25χρονος διεθνής θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Ηρακλή έχοντας στα… πόδια του την πρώτη ευκαιρία του Φλεβάρη. Η δεύτερη θα είναι στο ίδιο γήπεδο με τον ίδιο αντίπαλο στις 20 του μήνα, ματς που δεν θα παίξει λόγω τιμωρίας ο Ροντρίγκο Γκάλο (22 ματς-1 γκολ).

Μέσα σε περίπου 20 ημέρες ο Μπακάκης θα έχει την ευκαιρία να δείξει ότι μπορεί να βρεθεί στα περσινά στάνταρ, όπου απέδειξε γιατί η ΑΕΚ «επένδυσε» πάνω του, γιατί κλήθηκε στην Εθνική ομάδα και γιατί θεωρείται ο καλύτερος Ελληνας δεξιός μπακ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X