Πρώτη προπόνηση για Μοντέιρο και Καραγκούνη

Πρώτη προπόνηση για Μοντέιρο και Καραγκούνη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Ζόρζε Μοντέιρο και ο Βασίλης Καραγκούνης πραγματοποίησαν σήμερα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας την πρώτη τους προπόνηση με τη φανέλα του Ηρακλή.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Ηρακλής:

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων τους με τον Ηρακλή, τόσο ο Ζόρχε Μοντέιρο, όσο και ο Βασίλης Καραγκούνης, είχαν σήμερα την πρώτη τους γνωριμία με τους νέους τους συμπαίκτες και το προπονητικό τιμ, οι οποίοι τους καλωσόρισαν στην ομάδα.

Μάλιστα, οι δύο παίκτες συμμετείχαν κανονικά σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, δείχνοντας να βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση και δηλώνοντας παράλληλα πως περιμένουν τη στιγμή που θα φορέσουν τη φανέλα του Ηρακλή σε επίσημο παιχνίδι.

Όσον αφορά την προπόνηση, αυτή περιελάμβανε ασκήσεις συναρμογής, επιθετικής τακτικής και τελειώματα φάσεων, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να μην αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, πλην των γνωστών απουσιών (Λάζαρ, Ρομάνο, Περόνε, Στάμου). Η προετοιμασία της ομάδας μας, ενόψει του επαναληπτικού προημιτελικού με την ΑΕΚ την Πέμπτη στο Καυτανζόγλειο, ολοκληρώνεται με την αυριανή προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στις 3 το μεσημέρι, στο Στάδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X