Καυστική ανακοίνωση οπαδών Ηρακλή για Αστυνομία-Κοντονή

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το Ηρακλής-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H “Aυτόνομη Θύρα 10” με καυστική της ανακοίνωσή της πήρε θέση για τα όσα έγιναν στη Ξάνθη, ενώ μεταξύ άλλων εξαπέλυσε επίθεση και στον Σταύρο Κοντονή, με αφορμή το νέο αθλητικό νόμο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει αυτή:

«Όταν ο Κοντονής έφερε στη δημοσιότητα τον νόμο με τον οποίο θα καθάριζε το ποδόσφαιρο, όχι από τα στημένα, όχι από τις μαφίες, όχι από τους νταβατζήδες, όχι από το ντόπινγκ, αλλά από τους ενοχλητικούς οπαδούς (όπου ενοχλητικούς ο καθένας ας βάλει όποιον άλλο χαρακτηρισμό θέλει), δηλώσαμε ξεκάθαρα ότι εμείς δεν πρόκειται με κανένα τρόπο να συμμετάσχουμε στη γιορτή καταστολής και φακελώματος που θα έστηνε. Ξέραμε εξ” αρχής ότι κάτι τέτοιο μπορεί να μας εμποδίσει από το να κάνουμε αυτό για το οποίο ζούμε και αναπνέουμε, να ακολουθήσουμε δηλαδή την ομάδα μας και να τραγουδήσουμε γι” αυτήν.

Εχθές στη Ξάνθη ήρθαμε αντιμέτωποι για άλλη μια φορά με τις επιλογές μας. Και τις υπερασπιστήκαμε. Είμαστε ευτυχισμένοι και περήφανοι γι αυτό. Κι ας μη καταφέραμε να μπούμε στο γήπεδο!!! Για μας είναι νίκη η οποία γίνετε ακόμα μεγαλύτερη από τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία του παρευρισκόμενου κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ συμφώνησε μαζί μας και δεν μπήκε στο γήπεδο!!!

Ακολούθησε μια βόλτα στη πόλη της Ξάνθης, από αρκετούς από εμάς, η οποία κατέληξε σε επεισόδια με τους μπάτσους.  Άραγε πώς να αισθάνεται ένας ένστολος ο οποίος νιώθοντας τη σιγουριά της εξουσίας και της αριθμητικής υπεροχής, τη «πέφτει» φορτωμένος μαγκιά σε τέσσερις πιτσιρικάδες, ενώ μέσα σε ένα λεπτό, όταν οι αριθμητικές αναλογίες αλλάζουν παρακαλάει σαν χέστης «να λήξει η φάση»; Αξιοπρεπής πάντως όχι!!!

Επτά οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα, ενώ μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ξεκίνησε πορεία στο κέντρο της πόλης η οποία κατέληξε στο τμήμα ως μέτρο πίεσης για την απελευθέρωση των προσαχθέντων, στόχος ο οποίος επετεύχθη.

Η χθεσινή ημέρα δεν μας έφερε αντιμέτωπους μόνο με την επιλογή μας να μην δίνουμε το ΑΜΚΑ και τα υπόλοιπα στοιχειά της ταυτότητας μας, ώστε να αγοράσουμε εισιτήριο. Μας έφερε αντιμέτωπους και με την επιλογή μας, να βγούμε στη κόντρα με ανθρώπους οι οποίοι όπως φαίνεται δεν ελέγχουν μόνο ποδοσφαιρικές ΠΑΕ, δεν ελέγχουν μόνο τη διαιτησία, την ΕΠΟ και άλλους τομείς του ποδοσφαίρου. Χθες καταλάβαμε ότι ο λόγος τους περνάει και στην αστυνομία η οποία δεν διστάζει, για να ικανοποιήσει το χοντρό αφεντικό, το οποίο διψάει για εκδίκηση, να αναστατώσει μια ολόκληρη πόλη.

Ξέραμε πώς θα κατέληγε η χθεσινή ημέρα, μας πληροφόρησαν οι ιδιοκτήτες των καντινών έξω από το γήπεδο, τους οποίους έδιωξαν οι μπάτσοι ένα τέταρτο μετά την έναρξη του αγώνα με την αιτιολογία ότι θα γίνονταν επεισόδια, μας πληροφόρησαν ακόμα και κάποιοι άνθρωποι της Ξάνθης για το τι θα συνέβαινε και για ποιο λόγο, μας πληροφόρησαν σχετικά και κάποιοι δημοσιογράφοι και μας διαβεβαίωσαν ότι κάτι τέτοιο θα συναντάμε σε όλα τα γήπεδα που περνάει ο λόγος του χοντρού αφεντικού.

Μόνο περηφάνια μας γεμίζουν όλα αυτά. περηφάνια και δύναμη να συνεχίσουμε τον δύσκολο δρόμο που χαράξαμε και μοναδικό προορισμό έχει τη νίκη στη μάχη για έναν ΗΡΑΚΛΗ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ!!!

Προφανώς τα γεγονότα εκτός γηπέδου δεν μας επιτρέπουν να ασχοληθούμε με όλα αυτά που έγιναν σε ακόμα έναν αγώνα, εντός γηπέδου. Για όλα αυτά θα μιλήσουμε και θα καθορίσουμε τη στάση μας τη Τετάρτη 3/2 στις 8:30 σε ανοικτή συνέλευση στα γραφεία της Α.Θ.10 στην Αριστοτέλους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X