Ανέστης: «Δεν υπάρχουν μυστικά, ήμουν έτοιμος»

Ανέστης: «Δεν υπάρχουν μυστικά, ήμουν έτοιμος»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πεπεισμένος πως η ΑΕΚ μπορεί να συνεχίσει με νίκες και εκείνος με εξαιρετικές εμφανίσεις, έδειξε ο Γιάννης Ανέστης. «Μετά τη γκέλα στο ματς με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα, περισσότερο έπρεπε να βοηθήσω την ψυχολογία μου, επειδή εκείνο το λάθος στοίχισε την ήττα. Με βοήθησε ο Πογιέτ, μετά το ματς μου έδωσε το χέρι και μου είπε δεν έγινε τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν είναι συνηθισμένο για την Ελλάδα, αλλά έχει διαφορετική νοοτροπία. Όταν κάνει κάποιος παίκτης λάθος, τον στηρίζει. Σημασία έχει πως είμαστε όλοι μαζί», είπε ο γκολκίπερ της ΑΕΚ στον ΣΚΑΪ.

Ο Ανέστης αναφέρθηκε και στην ικανότητα που αναδεικνύει στις εκτελέσεις πέναλτι, τονίζοντας: «Εχω μελετήσει από πριν, αλλά ψυχολογώ και τον παίκτη και εκείνη τη στιγμή. Δεν υπάρχει μυστικό. Πρέπει να διαβάσεις τον παίκτη», ενώ όσον αφορά τη δική του παρουσία ανέφερε: «Δεν είχα άγχος, ήμουν προετοιμασμένος για να αρπάξω την ευκαιρία. Η ΑΕΚ προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι να κερδίζει. Πρέπει να βοηθάμε όλοι για να κερδίζει η ομάδα. Ο Πογιέτ έβαλε ένα λιθαράκι στην ομάδα που ξεκίνησε από το καλοκαίρι. Προσπαθεί περισσότερο να μη δεχτούμε γκολ. Πιστεύει πως θα βρούμε κάποια ευκαιρία στο παιχνίδι και θα παίρνουνε τις νίκες, αλλά να κρατάμε το μηδέν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X