"Κάναμε νικηφόρο σερί επειδή δε δεχόμαστε γκολ"

"Κάναμε νικηφόρο σερί επειδή δε δεχόμαστε γκολ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τους λόγους οι οποίοι έχουν οδηγήσει την ΑΕΚ στο νικηφόρο σερί σε πρωτάθλημα και κύπελλο αναφέρθηκε ο Ντίντακ Βιλά σε δηλώσεις που έκανε στο novasports.gr:

“Νομίζω ότι αυτό που μας βοηθάει είναι ότι δε δεχόμαστε γκολ. Όταν μια ομάδα δεν δέχεται γκολ, ή δέχεται δύσκολα, τότε ανεβαίνει η ψυχολογία και όλοι είναι χαρούμενοι. Σίγουρα μπορεί να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί μας κόντρα στη Βέροια. Αυτό ελπίζουμε και θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και σ’ αυτό το παιχνίδι. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά και ψάχνουμε τους τρεις βαθμούς”, τόνισε ο Ισπανός αμυντικός, ενώ αναφέρθηκε και στο προβάδισμα πρόκρισης που πήρε ο Δικέφαλος στην προημιτελική φάση κυπέλλου:
“Έχουμε πλέον το σκορ υπέρ μας, αλλά πρέπει να παρουσιαστούμε με σοβαρότητα και στη ρεβάνς που θα γίνει στην έδρα του Ηρακλή για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Σίγουρα η κατάκτηση του κυπέλλου αποτελεί έναν πιο απτό στόχο απ’ ότι το πρωτάθλημα και γι’ αυτό έχουμε προσπαθούμε να τα καταφέρουμε”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X