Στα Τρίκαλα (17:00) η ΑΕΚ για να βάλει… σφραγίδα στην 3η θέση

Τους «ΖΟΡΟ» και «ΠοYES»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Αρη (Κυριακή, 21:00) έπεται του σημερινού αγώνα της ΑΕΚ στα Τρίκαλα. Οπότε στην Ενωση έχουν στον μυαλό τους πως θα κερδίσουν την τοπική ομάδα που είναι αξιόμαχη και πάντα σκληροτράχηλη στην έδρα της (κέρδισε πέρυσι την ΑΕΚ του Σάκοτα).

Το σημερινό παιχνίδι (17:00) είναι δύσκολο γιατί στην ΑΕΚ γνωρίζουν καλά ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για στραβοπατήματα. Η Ενωση πρέπει να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα για να παραμείνει 3η στην Basket League έχοντας 28 βαθμούς για να περιμένει ήρεμη το ντέρμπι της Πυλαίας έχοντας… προτίμηση στον ΠΑΟΚ που έχει 23 βαθμούς αντί του Αρη που έχει 25. Ετσι, θα ξεφύγει ακόμη περισσότερο στην μάχη της 3ης θέσης και αν είναι σοβαρή θα πάει στα πλέι οφ με προβάδισμα έδρας στα προημιτελικά.

Ο Γιούρι Ζντοβτς θα έχει για πρώτη φορά στην διάθεση του τον Τζέι Κόβαν Μπράουν και μένει να δούμε σε τι κατάσταση είναι, ενώ θα απουσιάζει ο πολύτιμος στην άμυνα Μαρκ Κάρτερ. Οι πολλές αλλαγές ξένων έχουν μπερδέψει την ομάδα αγωνιστικά και σήμερα η Ενωση δεν θα έχει το περιφερειακό σουτ του Κούπερ που έδινε λύσεις. Για αυτό και ο Σλοβένος ψάχνει λύσεις με διαφορετικά σχήματα στο παρκέ ώστε να εκμεταλλευτεί το κενό στην ρακέτα που έχουν τα Τρίκαλα για να… χτυπήσει με Μαυροκεφαλίδη και Μαυροειδή.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη του αγώνα από το ΔΑΚ Τρικάλων στις 17:00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X