Όλα ανοικτά με Σουκουλίνι

Ο Πογιέτ "κυνηγά" τον Σουκουλίνι από το 2014
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκας Πογιέτ θεωρεί πως η ΑΕΚ χρειάζεται έναν ακόμα παίκτη στη μεσαία γραμμή και θεωρεί ιδανική λύση αυτή του Μπρούνο Σουκουλίνι. Άλλωστε όπως διαβάσατε στο enwsi.gr, ο Αργεντινός είναι ένας παίκτης που ο Ουρουγουανός θέλει από το καλοκαίρι του 2014. Γι αυτό και ο Πογιέτ έχει επιστρατεύσει όλο το δίκτυο επαφών του στην Αγγλία και στο Μάντσεστερ, προκειμένου να διαμορφώσει τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να μπορέσει η ΑΕΚ να πάρει δανεικό τον Σουκουλίνι. Το έδαφος πλέον για συμφωνία είναι πρόσφορο, όμως ακόμα υπάρχουν επιφυλάξεις. Κυρίως διότι δεν υπήρχε στον αρχικό σχεδιασμό η απόκτηση ενός μέσου. Παρόλα αυτά, η ποιότητα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, σε συνδυασμό με την επιμονή του Πογιέτ, ίσως οδηγήσουν σε ολοκλήρωση της μεταγραφής. Κάτι πάντως που θα πρέπει να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες.

Άλλωστε χρόνος δεν υπάρχει πλέον. Και η Μάντσεστερ Σίτι επιθυμεί να έχουν έκβαση άμεσα οι συζητήσεις με την ΑΕΚ, προκειμένου αν υπάρξει αρνητική εξέλιξη, να προλάβει να παραχωρήσει τον Σουκουλίνι με δανεισμό, σ’ άλλη ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X